Wednesday, 23 April 2014

#Hiburan - MAK MAH kini Tunangan Orang

Assalamualaikum,

salam rabu,,

sumber : google

wahhhhh pagi-pagi dah dapat berita gembira dah.. hehehe seronok pulak dengarnyer.. hehehe
siapa tak kenal dengan pelakon veteran RUMINAH SIDEK atau lebih mesra dengan sapaan MAK MAH, yang mana di khabarkah telahpun menjadi tunangan orang.. wahhhh tahniah mak mah, sebuah majlis ringkas telah diadalah di kediam beliau semalam, dan dikhabarkan, Makmah akan bernikah bulan hadapan,,

sumber: google

seronok dengar orang nak kawin ni, teringat mama pernah cerita dulu kecik-kecik, makmah la yang jaga aku ngan kakak, yang mana dia pernah shooting di rumah aku dulu,sbb waktu tu mama tengah dlm pantang kalau tak silap, kali terakhir aku jumpa Makmah ni, waktu Maharajalawak Mega 2011 waktu tu, aku pun tak sangka die masih ingat aku, dan siap tegur aku,siap tanye "eh ini anak nyer ABAH kan, ehhh dh besar anak dara dahh,, mama mane, mama tak ikut sekali? nanti kirim salam mama ye",

*abah=tak perlulah bagi tau sape kot hahah

mak mah baik sangat, dan mmg sangat ramah orang die,, aku doakan semoga makmah sentiasa dirahmati dan diberi kesihatan yang baik, dan tahniah juga untuk Makmah atas pertunangan itu, dan semoga segalanya lancar.. haaa tgk siapa sangka kan, yer la jodoh itu rahsia Allah..

ok thanks for your time
Xoxo Puan Husna

p/s: semalam balik pukul 9 malam smpi sakit kepala!

29 comments:

  1. tahniah mak mah...akak ada terbaca juga semalam husna...

    ReplyDelete
    Replies
    1. heee kannn, seronok dengar org kawin kan :)

      Delete
  2. tula..jodoh tu rahsia Allah kan? sape la yg sangka..hehe :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. btl tu nini,, setuju angat angat :)

      Delete
  3. Hahahahaha kita tahu abah awak sape. Lalalalala. Rindu abah dgn mama, tak rindu kau. :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. kahkahkah *kita tunjal awk nanti.. yer la takrindu aku.. nti kenduri ko jemput diorg sndri dtg umah anta kad.. boleh gitu hahahaha

      Delete
    2. hahahaha yelah , aku nak request special present ngan abah. kekekeke. :P

      Delete
  4. waah untungla mak mah penah jaga..new follower here;-) jemput singgah blog ya. herbalifesy.blogspot.com & adilahisharudin.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe alaa waktu kecik2 dulu.. TQ :)

      Delete
  5. gembira untuk mak mahjuga..ABAH??
    tiba2 tertanya-tanya

    ReplyDelete
    Replies
    1. haahahah akan tau juga nanti hehehe :)

      Delete
  6. Alahai..romantiknya

    Jom join GA Fuza
    http://fuzamusa.blogspot.com/2014/04/sulamanlaceheaven-1stga.html

    ReplyDelete
  7. best...! Alhamdulillah...hebat dia berlakon... =D

    ReplyDelete
    Replies
    1. sangat hebat,, suka tgk de belakon cite anak bapak ngan p.ramlee tu.. :)

      Delete
  8. jodoh rahsia Allah.. siapalah jodoh zz ye? hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. btl tu ZZ, insyaallah nti muncl la jodoh ZZ tu hehehe :)

      Delete
  9. owh .. xsangka NEK MAH da jmpe jodoh. hehee. Alhamdulillah =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. mmg tak sangka sangat bella.. hehee seronokkan dgr org nk kawin ni :)

      Delete
  10. Wah, Husna kecik2 dulu pernah Mak Mah yang jaga... apapun, gembira dia dipertemukan jodoh... :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe ala kecik2 dulu, tak ingat ape pun,, mama je yang cite kan.. kann seronok kan dengar org nk kawin ni kak nurul heheh :)

      Delete
  11. Replies
    1. yeeeeee, kalau jodoh tak kemana, adinda idaman kanda *nyanyi pulak hehe

      Delete

thanks for reading, jom share pendapat tentang post ni (^_^) TQ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...