Monday, 14 April 2014

GIVEAWAY by PUANHUSNA- mari kita lihat siapa yang MENANG!!!!! 14/4/14

Assalamualaikum,

Alhamdulillah setelah hampir sebulan GA yang aku dah anjurkan ini, aku sangat terharu atas sambutan yang diterima,, sangat tidak menyangka, yang blogger2 ni mmg best gile semua,sobsobsob terharu (nangisss jap) kini tiba masa yang di tunggu2 iaitu, pengumuman para pemenang.

ok aku pilih secara rambang ye, yang mana dari senarai, mr.H telah membuat pilihan dengan hanya menyebut nombor kegemaranya tanpa melihat siapa yang berada di no tersebut, dan ini adalah antara yang bertuah.. 



Top Referrer 

62. aliatulaiman   Hadiah : Shawl + Broosh + topup RM5

Peserta Bertuah.

13. firzanahazhar1 - Shawl

5. jnjikita - Broosh + Accessory

45. amielovely525 - topup/Cash RM5

58. my-contest - topup/Cash Rm5 + T-Shirt

7. mass-naim - Shawl

56. soon-2be-mrs - Accessory

25. glamorousbybellaluna - Broosh


ok tahniah kepada pemenang, bagi yang tidak menang, aku mohon maaf ye,, :( anda semua tetap best sbb join GA aku ini,, dan ribuan terima kasih juga kepada teman-teman blog, korang semua tetap AWESOME!!!!!

bagi para pemenang, sila emailkan alamat dan No Tel kalian ke husnayusof89@yahoo.com, jangan lupa sertakan nama, dan no bertuah anda ye,, hadiah akan di post selewat-lewatnya hujung bulan iaitu 30/4/2014
bagi yang memenangi topup/cash boleh email no phone atau no akaun ye.. kalau nak topup bg no phone je, kalau nk cash bg no akaun ye :)

Terima kasih sekali lagi kepada teman-teman yang aku call korang buddy's yang sangat best dlm alam maya ni :) nanti kalau ada masa lagi nanti aku anjurkan lagi ye.. maaf jika ada sebarang kekurangan, atau mengguris hati kalian semua.. :) saya budak baru belajar kalau salah tolong jolokkan.. ehhh salah.. tunjukkan hehehe :)



thanks 4 your time people,
xoxo PuanHusna


p/s: seronok sangat dpt kenal dengan ramai blogger2 yang sgt cute, sweet, kelakar, best, and paling penting sangat2 supportive :) terharu (nangis guling2)

39 comments:

  1. tahniah di atas penganjuran dan tahniah diucapkan kepada para pemenang...

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. TQ anum.. :) taknak bg kad kawin awk kt kite ke ? heheheh

      Delete
  3. Tahniah kepada semua pemenang. Xde rezeki Yana kat GA ni. (^^,)
    *Singgah menabung mr.nuff Libresse. Boleh klik balik kat sini: Levi's KEEP COOL.TQ.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Allllaaaaaa jgn ckp cmtu.. xpe nanti kalau kita cuba2 lagi ok.. tq yana sbb join :)

      Delete
  4. wah ,, congrate to me !! ahahaa. mUrah betul rezeki bella sejak akhir2 ni. thanks yunk =) nnti bella email. nak invited una skali g gathering .

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe alhamdulillah,, ni pun, mr.H yang main sebut je nombor.. so kita bg secara rendom je, tahniahhhh :) nanti email ok..

      Delete
  5. tahniah kepada semua pemenang... :)

    ReplyDelete
  6. Wah ! Tahniah kakak untuk GA yang ohsem. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. TQ mek.. nangis jap.. sobsobsob.. :) bile nak g beli kain ni.. hahaahah over

      Delete
  7. Terharu nya terpilih sebagai pemenang bertuah.sob3 hehe trima kasi Puan Husna :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tahniah yee... silelah emailkan alamat awak hehehe :)

      Delete
  8. Tahniah kepada yang menang... isy camana KN boleh termiss GA by Puan Husna ni? huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. heheh tak pe kak.. nanti kalau kita buat lagi kita buzz kt akak eh heheh :)

      Delete
  9. tak ada rezeki :( congrats kpd pemenang ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. allllaaa,, jgn ckp mcm tu,,, takpe nanti kita buat lagi.. mane tau ada rezki kan heheh :) btw thanks sgt

      Delete
  10. Alhamdullilah, yeahhh menang :) Lucky #58

    *senyum sampai ke telinga* :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. heheheh suke.. alhamdulillah,, n tahniah.. nanti email alamat ok :)

      Delete
  11. tahniah pada yg menang dan tahniah juga pd husna sbg penganjur..nnt buat lagi ye ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. TQ kak faizah.. insyaallah nanti kita anjurkan lagi.. :)

      Delete
  12. tahniah kepada pemenang..

    jom join http://www.mamamursyid.blogspot.com/2014/04/ga-cuci-lemari-by-mamamursyid-blogspot.html

    ReplyDelete
  13. saya tersenarai..thanks..check inbox ye..

    ReplyDelete

thanks for reading, jom share pendapat tentang post ni (^_^) TQ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...