Friday, 27 January 2017

PUAN HUSNA KEMBALI!

Assalamualaikum,
 
Salam Jumaat buat semua.. wahhhhh setelah sekian lama kita ni menyepi kini kembali memunculkan diri.. ramai gak Tanya lame hilang mane pergi,.. tak gi mana ada mereput ni haa.. hahaha
 
since lame tak memunculkan diri,, saja nk story2 sikit what happen hampir beberapa bulan ni buat ape, keje ke, anak sihat ke kan...
 
now kak senah ni dah bekerja di tempat baru lebih kurang dah 2 bulan dah.. office  baru environment baru setelah setahun lebih bercuti sbb mcm mcm isu bersalin, abah meninggal, pindah rumah n so on lah.. now kak senah dah boleh Tarik nafas lega dah.. boleh rilex2 siket
 (walaupun sbnrnyer keje banyak)
 
so....
 
ni lah office kak senah kak senah dah jadi hakak HR skrg.. sape cari gaduh kak senah potong gaji hahahahahaahah
 
im happy with my life,, kak senah pun dah 6 bulan pindah rumah n now menetap sepenuhnya bersama suami dan anak tersayang...
 
 
now this lil girl pun dah nak masuk setahun,, dah mcm mcm akal.. and kuat mengamuk.. so si ibu pun redhoo jelah.. ni lah kehidupan kak senah sekarang...
 
tak meniaga???
 
ehhhh mane boleh tak meniaga itu sumber pendapatan utama suami.. suami kak senah masih niaga cuma lokasi je dah berbeza.. now kami berniaga di area seri kembangan sebelah wisma MINLON, ala tempat yg slalu buat sale tu.. so kalau sape2 nak singgah boleh la singgah...
 
tuje kak senah nak story utk harini.. kak senah masih ujud cuma kurang di blog je tu yg blog pun dah mcm rumah puaka niang rapik tu.. hahaha
 
 
ok ada masa nanti kak senah menaip lg ya.. now kak senah nk g bakar mercun dulu sbb esok kan nak raya.. hehehehe happy holiday guys!
 
Tq for your time,
xoxo Puan Husna
 
 
p/s: nanti rajin kak senah open story the morry ya..
 
 


Thursday, 16 June 2016

SUNAT ANAK PEREMPUAN di KLINIK MESRA

Assalamualaikum,

salam ramadhan buat semua.. Alhamdulillah tadi telah selamat mengkhitankan (sunat) si rarah yer lah dia pun umur dah 4 bulan setengah,, org kata time yang molek lah utk sunatkan dia..

so alang2 harini ibu tak berapa sihat, dan ayahnyer pun kepenatan sbb semalam buat order banyak.. so harini sempatlah curi masa utk pegi sunatkan si rarah kejap.. mule2 mencari2 jugak kat mane nak di sunatkan si rarah ni.. cari punyer cari.. teringat clinik yang slalu aku pegi utk buat cekup or ape2 lah..

KLINIK MESRA

klinik ni terletak di pinggiran seri gombak.. so aku call dulu tanya samada boleh atau tidak utk sunatkan baby girl kat sini dan dia kata boleh.. so aku pun terus je pergi bawak rarah utk di sunatkan..

so selamatlah sudah si rarah disunatkan,,, dan mule2 aku ada call clinik lain tanya tentang sunatkan baby girl dan dia kata harga rm45.oo, tapi aku buat kat klinik ni.. RM18.00 sahaja ok.. bile aku tgk proses yg dilakukan.. aku pun terpikir.. ape yang mahal sgt sampai rm45??? sedangkan alaaahaiii
dia cuit sikit je bg berdarah then dah siappp...

so bagi yang tengah cari tempat nak sunatkan baby girl bagi korang yg area gombak ni.. boleh la g clinik ni.. doc nyer pun ok je... so selamat bersunat.. eeehhhh

thanks for your time
xoxo puan husna

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...