Tuesday, 8 April 2014

3rd Anniversary Giveaway by ChipmunkandBarney

Assalamualaikum, jom kita join GA dari kawan blogger kita ni,, simple mimple je syaratnyer heheheh ape lagi kalau mau join kasi click ini banner.. click cepatt sebelum terlambat!! hehehehe


Syarat-syaratnya adalah seperti berikut :

1.    Follow SINI, Like SINI dan Add To Google+ SINI.
2. Buat
satu entri yang bertajuk 3rd
Anniversary Giveaway by ChipmunkandBarney
.
3.   Copy
code
 yang
disediakan dan paste di
ruangan HTML
.
4.   Tinggalkan
URL Penyertaan
 di ruangan anda di ruangan komen owner blog tu. 

Untuk hadiah-hadiah yang ditawarkan, uolls boleh lihat di SINI. Dan InsyaAllah, hadiah-hadiah tersebut mungkin akan bertambah. 

Tarikh Tutup : 11 May 2014 (11.59 malam)


thanks for your time people
xoxo PuanHusna


17 comments:

  1. Good luck jg, Husna...
    Sama2 kita meriahkan GA ni... ^__^

    ReplyDelete
  2. good luck yong.....awok udah lama tak ber GA ni...

    ReplyDelete
    Replies
    1. ape lagi yop,, moh le kita ber GA, teman ni pun tetibe rajin benor, nak join.. heheh buat tambah kenalan.. idok susoh pun syaratnyer.. moh moh.. hehehe

      Delete
  3. Replies
    1. Tq nies.. wah wah folower ke 111 pandai pilih no eh heheh :)

      Delete
  4. hi,Good luck dear,
    done follow awak :)

    http://intansaffyna.blogspot.com/2014/04/3rd-anniversary-giveaway-by.html

    ReplyDelete
  5. TQ intan, nnti kita singgah ok :) nice to know u dere

    ReplyDelete
  6. Baru sempat nak buat rondaan ni ha..
    thanks una and good luck !
    XD

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehehe kann sampai ati.. *nangisssss hehehe btw TQ aisya comey2

      Delete
  7. good luck yer..
    http://adna2029.blogspot.com/2014/04/3rd-anniversary-giveaway-by.html

    ReplyDelete
  8. Singgah dari segmen yang sama. Good luck Husna..

    http://myblogsantai.blogspot.com/2014/04/3rd-anniversary-giveaway-by.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. TQ RDZ nanti saya jenggah ke sane ye :)

      Delete
  9. Hai , salam perkenalan. Jom join. . #goodluck
    - http://inlove-wanda.blogspot.com/2014/04/1st-giveaway-sulaman-lace-heaven.html(12Mei)
    - http://inlove-wanda.blogspot.com/2014/05/mini-giveaway-kcolly-by-syiera-firdaus.html

    ReplyDelete
  10. sggah sini dr segmen yg sama .. ^^ .. http://lovehim30.blogspot.com/2014/05/3rd-anniversary-giveaway-by.html

    ReplyDelete

thanks for reading, jom share pendapat tentang post ni (^_^) TQ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...