Tuesday, 22 April 2014

#Nuffnang - Movie Screening of Spiderman Rise of Electro

Assalamualaikum,

ok joget2 kegembiraan sikit,,, alhamdulillah setelah merajinkan diri masuk contest dari NUFFNANG yang ku sayang ewaaaahhhh hehehe,, melimpah-limpah dapat tgk movie hehehehe dan kalini, dapat pair tiket untuk tgk cerita SPIDERMAN! pulakkkk


ingatkan tak dapat sebab ramai pulak yang masuk contest ni sbb die cuma sediakan 25 pairs je pass dan yang masuk tak nak sampai 99org pulak kan hahahah, alhamdulillah rezki la tu kan,,,

nah tgk ape jawapan yang aku bagi untuk contest ni yang mana die mintak untuk bagi creative dialog untuk gambar ni kt bawah ni


haaa creative ke tidokkkkkkk?? hekhek

hehehe ok thanks 4 your time
xoxo Puan Husna

p/s: esok nak pegi tgk movie jugak.. banyak la movie yang aku nak review nanti hehehehe :)



20 comments:

  1. pastinya seronok ni kannn? he he he, akak last pergi nuff premiere screening masa preggy ash....

    ReplyDelete
    Replies
    1. ehhh lame sgt tu kak,, jom la merajinkan diri join hehehehe :)

      Delete
  2. Replies
    1. owhhh TQ TQ knpe tak join yang ni babe? kalo tak boleh pg sama

      Delete
  3. wahhhh...tahniah.. tahniahhh.. hoye..hoyeeee

    ReplyDelete
    Replies
    1. hoyeee hoyyeeee jogett2 sikit yop,, ewaahhh ewaahhh hahaha

      Delete
  4. wah bestnya!! saya pulak memang tak reti nak bagi creative dialogue macam ni. hua hua hua...

    p/s : done follow sini. #170. :)

    ReplyDelete
  5. Nuffnang jarang bg sally..kalau says selalu laaaa..hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. heheheeh rezki sally tmpt lain kot hehehe

      Delete
  6. suhu -10 darjah celcius dan spiderman masih maintain macho...huhu

    ReplyDelete
  7. wah wah wah congratsss :D :D :D heee~

    ReplyDelete
  8. Rajinnya dia ni ek... Hehe...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahah kerajinan kadang2 pun tak dpt pegi sedih heheheh

      Delete

thanks for reading, jom share pendapat tentang post ni (^_^) TQ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...