Monday, 7 April 2014

Mini GA I Love Monopod By Emas Putih

Assalamualaikum :)

dan husna join GA lagi.. hekhek.. tak kesah la bukan takat nak menang hadiah,, tp dapat juga berkenalan dengan blogger2 lain juga kan.. syarat pun simple je so bolehlah aku join memenuhkan lagi dan meramaikan lagi kenalan blogger hehehe so korang yang nak join macam biasa... click banner kt bawah ni.. :)


Hadiah :
1 x Monopod bernilai RM45
15 x Button Badge Limited Edition by Emas Putih
10 x Bookmark Limited Edition by Emas Putih


Mini GA ini Seminggu Sahaja !! Syarat simpler giler!!
Nak join sila tekan banner di atas :)

9 comments:

  1. Gud Luck..Jemput join jugak...
    http://angguk2.blogspot.com/2014/04/siapa-takut-katak-boleh-follow-saya.html

    ReplyDelete
  2. Hai , salam perkenalan. Jom join. btw saya dari segmen yang sama . goodluck taw. #PrayForMh370

    - http://inlove-wanda.blogspot.com/2014/03/giveaway-simple-simple-by-shad.html (21 april 2014)
    - http://inlove-wanda.blogspot.com/2014/04/mini-ga-i-love-monopod-by-emas-putih.html (12april )

    ReplyDelete
  3. datang singgah sini dari blog penganjur...
    all the best..

    ReplyDelete
  4. hi, singgah follow awak :)

    http://intansaffyna.blogspot.com/2014/04/mini-ga-i-love-monopod-by-emas-putih.html

    ReplyDelete

thanks for reading, jom share pendapat tentang post ni (^_^) TQ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...