Friday, 18 April 2014

FAKE BRACES

Assalamualaikum,

 well hello readers,, how u guys doing? goooddd (cara schafox) hehe comel je
kerajinan melanda harini nak update entry banyak-banyak sebab selalunya,, on weekends,, aku takkan update ape2 sbb masa bersama keluarga ewaaahhhhh,, hehehe

FAKE BRACERS? haissss bracers pon dh ada fake,, haaaaaaa, jangan tak tau ye, dulu kalau pakai gigi besi ni jadi bahan kene kutuk ngan kawan2, gigi besi la,, betty lafiya la, ape la kan,,, but now, semua org sebok nk pakai kenape? haaaa dah jadi fashion pulokkkkk,macam comelll kan bile bergigi besi ni kannnn

jom tgk ape tu fake bracers,
 ianya bracers yang dicipta untuk dipakai di gigi dan boleh di buka-buka,, ye la mane ad bracers pki kt hidung husna oiiii, heheh sorry ye,, nah tgk ni mcm2 colour ada,




haaaaa macam-macam pesen dan colour tau, dan yang pasti harganya adalah mampu milik ok, tak silap dalam RM50 ke RM100 mcm tu, yer la nak buat bracers betul makan ribu dik nonnnnn, tu yang ramai sebok nak pakai hehehehe,

, hah nak pakai bende ini di cipta untuk yg gigi straight je okk,, kalo gigi cm aku ni, rasenyer patah kot kalo nk pki yang fake ni hahahah n die tak effect untuk membetulkan gigi pun, just untuk cantik2 je... dulu kutuk org pki gigi besi,, now dah jadi trend pulak nk pki gigi besi ni walaupun gigi dh cantik kannnn..

so bagi yang teringin nk pki boleh la search2 kt pak google mmg ramai jugak yang jual, heheh ok

tapi ada juga yang mengatakan fake bracers ini boleh mengakibatkan cancer mulut.. haaaaaa? yang ni tak pasti

thanks for yout time people.. :)
XOXO Puan Husna


p/s: bile la husna ni nk brani g cabut gigi,, serammmmm

28 comments:

  1. fesyen eks.. me rasa membazir jew kot.. baik buat beli baju.. hahhaa

    ReplyDelete
    Replies
    1. heheheh btl btl.. baik kita beli kasut ke,, baju ke,, kannn boleh berpesen jugak heheheh :)

      Delete
  2. sekarang ni kan dah macam macam kakak hahahaha.

    ReplyDelete
    Replies
    1. aah emma maembong,, ehhh ingat emma maembong td, heheeheh, tu la kalo ada jual yang sepit idung untuk renang beirama pun ramai nak pakai gaknyer hehehehe :)

      Delete
    2. Hahahahha amboi terus emma maembong kan . Emma uhhh putih nohhh . Emma ni jawa bebenor kak oii . agak nyaaa uh kan . nak cantik punya pasal kaka husna .hahahaha

      Delete
    3. hehehe takyah dik,, ciptaan allah tu dh cukup cantikk kannn. :)

      Delete
  3. Hahaha nonsense je ni weh. Buatnya karat , mmg ranap gigi kau. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaha kan... aku tak teringin pon baik aku buat bracers btl je lagi bagus heheheh saje bg inspired kt org yg nk pakai je.. heheheh aku kan baik hati ngehhhh

      Delete
  4. salam jumaat..
    singgah dari segmen mialiana..

    done folow..jemput ke rumah saya..:D

    http://mrspuex.blogspot.com/

    ReplyDelete
  5. nak pakai braces tapi ,, tak ade kesempatan nak g klinik. hahha

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehehe ala kalo nk buat pun kne buat apointment bella,, lame jgk la.. heheh jommm boleh kita buat club gigi besi :)

      Delete
  6. saya baru tau pasal fesyen ni..tak sangka ada fesyen macam ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahahah jangan pelik mar.. skrg semua bbende pelik jadi fesyen.. hhehe

      Delete
  7. Owh.. Fesyen rupanya yg caler2 tu.. Ingtkn betul punya..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yg btl pun ad jgk kak colour2 tu hehe

      Delete
  8. Hehee,pelik plak..dah jd trend eh skang ni. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu la makin ramai suka pki rupanya, dlu gigi besi ni jadi bahan kutukan je kan

      Delete
  9. takdelah rasa malu lagi nak pakai..banyak pilihan yang comel² pulak tu kan

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha aah mcm2. Tp yg fake ni org kra bahaya tp tak pasti la

      Delete
  10. Assalamualaikum. walawehhh bercolour gigi besi sekarang. hehehee

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haaaa kan syila, mcm ice crem dh hehe

      Delete
  11. teringin nak pakai braces tapi takut kalau kena cabut gigi. TT___TT

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha sep sikitttt!! Same la ngan kitepun, dh bnykkali pegi dh, bab nk cabut je larikkkk ngehhh

      Delete
  12. mcm2 la skrg...ni x kesan buruk ker?

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak pasti l AG hehe ada org cakap bahaya tp tak dpt fakta lagi hehe :)

      Delete
  13. ade gak eh? macam2.. pelik pun ada

    ps: btw, zam dtg dr segmen kak mia liana.. salam perkenalan ya

    ReplyDelete
    Replies
    1. haa tu la zam,, salam perkenalan juga :)

      Delete

thanks for reading, jom share pendapat tentang post ni (^_^) TQ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...