Tuesday, 15 April 2014

#BloggerEvent- Mini Gathering 2014

Assalamualaikum,

salam selasa,
hello readers,
and hello blogger,

ini ada event menarik untuk para blogger, and i was so excited!!, ok kepada para-para blogger, para-para sakura, semalam aku dpt satu invitation dari blogger cik BELLA LUNA, yang mana die dan blogger QILA , ada membuat satu event yang dipangil, MINI GATHERING 2014!

aku agak excited untuk join, dan insyaallah aku akan join, kat mana dan bile?
haaa ni ada info tentang gathering ini, dan kalau korang rasa nak join, boleh, lagi ramai lagi bagus and lagi meriah, and dpt la kite bersua muka yg comel-comel ni kann hehehehe malu lahh!...

Date : 1.May.2014 ( Labour Day)
Venue:  Flora Cafe Ampang
LUNCH time together at 12.30 pm until 3.00 pm

Tempatnya memang sangat best dan meletops. kebambom gitu.
Pernah dengar 'Flora Kafe' tak?
Scha & Awal pernah buat event kat situ.
Then cerita Ariana Rose juga buat pegambaran di situ.
Kerlassss tak kak jah?? hahaha

Aku memang excited tengok bunga-bungaan, bagai dalam taman bunga.
Decoration yang sangat mewah.
Tapi harga makanan mereka pada aku murah. Tak semahal hotel.







Eh, kenapa we olls nak buat mini gathering?
kan seronok kalau dapat join then berkumpul ramai-ramai.
secara santai dan kenal mengenali kawan-kawan blogger yang korang selalu komen.
More better jumpa face to face and borak lama-lama sampai lebam.

Tak adalah isu blogger itu sombong or tak mesra alam.
Mestilah korang havoc & the best kan?
lagipun tempat yang we olls pilih sesuai dan selesa sangat lepak-lepak.

dan yang buat lebih excited nak tau kenapa?
Surprises & Excited :
Mell a.k.a Manager Flora Kafe akan bagi discount to us ! blogger's
Then maybe ada some surprise yang pihak Flora Kafe sediakan untuk kita.
Kenapa aku invited blogger pergi sana.
Mana tahu korang dapat job review makanan kat sana.
So, sila hadir-hadirkan diri anda jika kelapangan.


haaaaaa sounds good kaaannnn, ape lagi tunggu para-para blogger yang tengah baca ni, 
jom la jom la (sambil kelip2 mata goda) heeeee

Sebarang pertanyaan boleh terus inbox /PM / komen BellaLuna !!  
(dont worry die baik n peramah n cantik hehehe) jgn marah bella

bg yang tak tau mcm mane nak tuju ke sini nah aku tempelkan map untuk korang,,
 kasiiii tengokkkkk!



FLORA CAFE (AMPWALK)
Ground Floor,The AmpWalk 218, Jalan Ampang, 50450 Kuala Lumpur.
50450 Kuala Lumpur, Malaysia
Always open
Phone: 03-2161 8010 / 03-2181 0986 (mel)
Email: florakafe@gmail.com
Website: http://floraetc.blogspot.com/

sumber : bella

ok thanks for your time people..
Xoxo Puan HUsna


p/s: malu nk jumpe para2 blogger.. tp excited. insyaallah aku muncul dengan blogger +Nuriesya Nadia 








26 comments:

  1. wow macam best nie
    nak join (muka x malu)

    ReplyDelete
    Replies
    1. jom la anum,, kita nak kad, boleh bg kad skali hehehe hari tu tak dpt jumpa waktu gathering KSR sobsob nangis :(

      Delete
  2. Replies
    1. ala mama skali skala jalan2 KL jom la mama,, teringin nk jumpa mama juga.. hehe :)

      Delete
  3. Replies
    1. ayoh ecah cantik mari kita berjumpa heheheh :)

      Delete
  4. hahahaha. bella tak marah la syg. thanks for the entry. maluu tau kiteee. ok jgn segan tingalkan URL blog or email ye !! customer services open 24 hours.

    ReplyDelete
    Replies
    1. haaaa tgk bagus ni service die 24 jam hehehehe mcm 7eleven plk hehe :)

      Delete
    2. hahahaa, open 24 hours until 27/april je. tak ape ade org2 kuat .. uolls boleh uruskan punye. hahaha.

      Delete
  5. Hahahahaha. Meraih sangat kakak typo kau ! Meriah woi meriah. Jom kita g jom. Naik moto la Na. :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. taknak naik moto panas, hahahah demand nampak!!! nanti aku cnfmkan kta naik apa ok? hehe nak book helicopter dulu ni,,

      p/s: aku biasa speaking, bile ckp melayu tu yang tershasyul banyak tu ahahahahahahahahahahahahahahahaha (gelak smpi esok)

      Delete
    2. Hahahahahahahahahahahahahahahahahaha bodo ! Okay gak tu , ko book helicopter. Sebut je nama aku Nuri. Adalah tu nanti. :P

      Delete
  6. Replies
    1. jom la join,, hehehe siap buat main tukar2 hadiah tau :)

      Delete
  7. nak pegi jugakkk.. tapi ada event lain plak kat uni masa tu.. hukhukhuk...

    ReplyDelete
    Replies
    1. allaaa,, xpe next time kalo ada lagi nti join ok :)

      Delete
  8. Bestnya... kalau k nrl confirm dapat join... ^__^

    ReplyDelete
    Replies
    1. jom la kak nurul jom jom jom jom (goda kelip2 mata) hehehe akak bg tau je ngan bella luna tu akak nak join.. tgk bnykkan jom hehehe :)

      Delete
  9. tahniah le yong...dijemput... best dapat berjumpa dengan blogger2 ni...

    ReplyDelete
    Replies
    1. alaa, semua blogger di jemput sebenarnya... moh le yop turun KL join event ni :)

      Delete
  10. Replies
    1. jom la kak maria join skali hehehe :)

      Delete
  11. bestnya !! sape-sape yang dapat pegi tu ..

    ReplyDelete
    Replies
    1. cik adhirah xnak join ke? jom la hekhek :)

      Delete
  12. ouh...ada gathering rupanya...ouhhh~

    ReplyDelete

thanks for reading, jom share pendapat tentang post ni (^_^) TQ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...