Wednesday, 9 April 2014

#CUTE -Bila Kucing Berselfie

Assalamualikum,

slalu tengok macam-macam rupe selfie kt internet, dengan mcm2 gaya.. now kita ubah mood sikit,,
kita kasi sepak-sepak sikit kucing2 ni sbb cute sangat bile si kucing pula yang berselfie.. gerammmmmm!!!! hehehehe








die nak ambik ngan anjing bawah tu,, tp monopod xde,, xcukup panjang hekhekhek

sumber gambar : google

hahaha comel gile kan.. geram pulak aku tgk.. rase nak gigit2 je.. heheh ape2 pun sape yang rasa suke berselfie,, anda same mcm kucing juga sbb selfie kan comel heheh

thnaks for your time
xoxo Puan Husna

32 comments:

  1. gambar kucing no.7 tu nampak samseng.. hehe.. semuanya comel je selfie.. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu abang kawasan tu ka aiza.. hehehehe :)

      Delete
    2. patut la serius je muka dia.. abang kawasan rupanya.. hehe.. :D

      Delete
    3. heheh ni tiap2 minggu kutip duit kawasan ni.. hahaha ;P

      Delete
  2. Replies
    1. hehehe mmg pun anum.. geram.. kalo kucing una ni, una dh gomol2 dh geram hehe

      Delete
  3. Hahaha....comel2 semua. Kucing2 Yana plak, klu taw orang nak amik gambar dia, mesti terus tengok tempat lain, x suka bergambar. Hihihi...

    *Yana singgah sambil menabung Mr.Nuff. Boleh klik balik : Internet Is Your Life . TQ

    ReplyDelete
    Replies
    1. heehe kucing yana pemalu kot.. hekhek.. kucing una kalo nk ambik gmbr je buat2 tido nyampah!

      Delete
  4. amboiiiii.... kucing pun udah pandei berselfie..... ahaksss...lepas ni kalo tipon hilang...cari le kucing.... hihihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha tau xpe yop,, lepas ni janagn mike terkejut tgk dlm phone penuh gambo deme je.. hehehe

      Delete
  5. aloloo..menggodanya yang no 5 tu..hihii
    geramnya la haiii nengoknyeee!!!! :DDDDDD

    ReplyDelete
    Replies
    1. heheheh una suke yang last tu,, muke beriya je nak amik gambar heheheh

      Delete
    2. Suka lah no 5 memang menggoda manja..

      Delete
    3. hehehe die bujet2 sexy plk kt situ kan kak heheheh

      Delete
  6. sukeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

    ReplyDelete
    Replies
    1. ngehhh kita pun suke jugak.. comel teruk kan ain :)

      Delete
  7. Replies
    1. kannn cute mcm aku kan kan kan ngeehhh :p

      Delete
  8. ha ha ha, ingatkan Ash jer berselfie, kucing pun dah pandai selfie dah...

    ReplyDelete
    Replies
    1. haaa jage2 lepas ni phone kene sorok,, kalo tak nti diorg pinjam buat post kt IG hahaha

      Delete
  9. mcm nak promote contact lens!! hahaha. sgt comel. rase nak gigit jeee

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan mate die cantik2 mcm mata kucing.. eh mmg la kucing pun hekhekhek

      Delete
  10. alahaiii..comelnyee... suka sangat kalau bab2 kucing ni...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe tau takpe aisya, rasa nk gigit je hekhek

      Delete
  11. a..asal semuanya COMEL ??!! >.<

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kalau,dpt kita ni, kita dh gigit dh dira hehe

      Delete
  12. Huuuuu, omeyyy gambo 4 dgn 6. Sukee sukee sukee! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. heheh kalo suke gi gigit die nies hehehe

      Delete
  13. huhu, comel je kucing2 ni selfie. no 1 tu macam terkejut je :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahah tu la siap nganga mulut lg.. hehehe :P

      Delete
  14. Replies
    1. heheh kan.. kita pun muka2 tgk gerammm je rasa nk gigit.. heheh

      Delete

thanks for reading, jom share pendapat tentang post ni (^_^) TQ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...