Friday, 18 April 2014

Di Sebalik Tabir -Nuffnang Blogbuster (ORAL-B)

Assalamualaikum,

hello readers,
but firstly,, tabir ke tadbir? confuse

Entry yang ke berapa untuk hari ini..
kah kah kah laju pulak jari aku menari-nari hari ni kan.. seronok joget-joget, lepas mood turn off smalam dan kemarin, harini die turn on balik hamik kau berjela-jela nak membebel,





haaa dah tau pasal blogbuster campaign dari nuffnang tu kan, tak tau meh baca ni dulu ----->  nuffnang-blogbuster campaign- Oral-B

ok ini adalah dibalik tabirnya.. kahkahkah nak gelak kuat-kuat pun ada,, ok aku ada submit 3 video untuk ini tp tak tau lah diterima ke tidak.. moga-moga diterima lah yer..

 heheheh ok untuk video pertama,, aku tak pakai model pun, dan aku cuma gunakan kemahiran melukis dengan lebih hebat hehehehe tak hebat sangat punnn..
untuk melukis.. untuk dijadikan satu iklan yang simple dan difahami.. hehehe

untuk video ke 2, Mr.H lah menjadi mangsa untuk jadi aku punyer talent.. kahkahkah,, dlm tak disangka,, boleh pulak die ni belakon kan,, hehehehhe, ok just simple video yang aku dera die suruh makan bawang banyak-banyak kahkahkahak.. sorry dear husband..

dan video yang ke 3, sekali lagi mr.H menjadi mangsa aku, kahkahkah (ketawa je la keje kau husna),, yang mana aku menggunakan mulut die sepanjang video untuk dijadikan iklan,, ye la sbb gigi die elok sikit la dari gigi aku ni hehehehe,

so ingat nak try tambah lagi satu video tapi, semalam tak sempat sbb dateline  die 17April2014 dah tamat,, tapi tibe-tiba bukak Nuff tadi tgk die dah extent kan dateline die kepada 20April2014 so sempat lagi nak shoot lagi satu video hehehehe, so semoga adalah video aku yang memenuhi krateria yang di minta,, dan berjaya menambat hati mereka.insyaallah. (kenyit2 mata mengoda) ngeehhhhhh,,


ok thanks for your time readers
Xoxo Puan Husna


p/s: aku ngan geng codol tengah cari tempat nk buat bridal shower untuk si nurie tu,, so any suggestion? nak yang tak jauh sangat dan tak costly sgt.. :)

38 comments:

  1. Untunglaaa ada idea. Aku tak buat pun. Untunglah holiday nanti Una sponsor. Alhamdulillah. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. kahkahkahkahkahkahkah kasi ketawa guling2 wehhhhhhhhhhh! sponsor kate ko. mati la nakkkk!!

      Delete
  2. Replies
    1. TQ TQ ala malulahhh hehe insyaallah kalau ad rezki :)

      Delete
  3. Replies
    1. hahaha mar,, tetibe, dpt idea n terus shoot je.. :) TQ

      Delete
  4. waa...rjinnya si una ni yea....gud luck dear...

    ReplyDelete
    Replies
    1. TQ pnut.. heheh bkn rajin, saje mencuba nasib hehehe

      Delete
  5. Hehe... Itula dpt juga tawaran ni.. Tpi x try bncg dgn hubby lagi nk terima ke tak.. Hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehehe una ckp je ngan mr.H die ok je,, haha siap mintak una bayar die lg jadi talent hahahaha over..

      Delete
  6. Wahhh, bestnya, iday tak buat pon. takde masa n idea. hehehe. all the best taw, :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. TQ iday,, alhamdulillah tetibe dapat idea n cuba je.. kalau ad rezki alhamdulillah.. hehe :)

      Delete
  7. untong le...dapt blogbuster ni... dan puan husna pandei melukis plak tu..... ada rezeki...... ada le bahagian mike nanti tuuu

    ReplyDelete
  8. Assalamualaikum husna, semoga murah rezeki awak. hehee sheila malas nak join. hahaa T__________T"

    ReplyDelete
  9. Good luck husna, zumal dtg blog walking sini :)

    ReplyDelete
  10. asah bakat berlakon, manalah tau... nak jadi rezeki, semoga berjaya

    ReplyDelete
  11. untung la ada model yang nak ikut arahan :D

    ReplyDelete
  12. Dulu selalu gak dpt tp xde idea nk buat..huhuhu

    ReplyDelete
  13. Salam singgah dan follow sini dari Segmen Mialiana :D

    ReplyDelete
  14. salam bloggers :)

    jemput join simple review segment by aliyah :) tinggal beberapa hari shja lg.
    :http://aliyahsyofia.blogspot.com/2014/04/simple-review-segment.html

    ReplyDelete
  15. Hai jemput singgah :)
    http://hazirahmuslim.blogspot.com/2014/04/fll-2014-natures-fury-semerbak-vendetta.html

    ReplyDelete
  16. wahhh.... semoga berjaya ya...

    thanks sudi join segmen nak url #3, senarai blog ada di http://www.mialiana.com/2014/04/senarai-url-blog-3.html

    ReplyDelete
  17. Good luck u....saya dapat link blog ni dari segmen blogwalking kak Mia Liana...so ikut blogwalking n follow sekali :)

    ReplyDelete
  18. wahh rajin nya awak buat video.. sy terpaksa abaikan je emel dr nuffnang tu.. agak malas sikit.. haha.. gud luck! :D

    ReplyDelete
  19. Replies
    1. tu la mama, tetibe dtg kerajinan.. hehehe

      Delete

thanks for reading, jom share pendapat tentang post ni (^_^) TQ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...