Thursday, 24 April 2014

Jom Semak Kelajuan Blog Anda!

Assalamualaikum,

salam khamis,

haaaa disebabkan aku ni cepat terpengaruh, dan sekarang akupun telah terpengaruh dengan Amanda Suria
untuk menguji kelajuan blog aku ni.. haaaa dan ini adalah keputusannya... tarrrrraaaaaaa


dannn ini menunjukkan blog aku tak la berat sangat, mengambil masa lebih kurang 10.72 saat untuk full load kt blog aku,, heheheh ok kelajuan blog juga memainkan peranan untuk org datang Blogwalking tau, yer la kalau blog korang load sampai dekat 1 minit tu kang orang pun malas nk tunggu terus diorg kasi pangkah je tanpa tgk blog korang.. sedihhhhhhhh la cm tu,,

 so dkt sini dia ada tunjukkan berapa lama masa yang diambil untuk full load page korang dan ada juga la data-data summary kt bawah tu supaya korang boleh la mengambil langkah untuk meringankan blog korang ok..

simple tak bermaksud tak menarik, tapi simple juga menunjukkan kekemasan dan ketidakserabutan *ayat ape ni?? hahah tak kesahlah,, dan aku adalah antara orang yang suka sgt singgah blog yang cantik simple dan menawan ewaaahhh, yang penting kemas ok.. :) *pandai ckp org blog sendiri mcm hareeemmmmm

hehehe oklah ape-apa pun, kalau korang nk try jugak dan korang pun terpengaruh ngan aku ni.. haaaa jom jom jommmm *memangil-mangil ala-ala pukau hehekhekkkk, korang boleh click kt link ni untuk try ok...

www.pagescoring.com

terima kasih kepada AmandaSuria kerana berjaya memperngaruhi aku ni heheheheh :)

ok thanks for your time
xoxo Puan Husna

p/s: frust tak habis lagi,, sbb lenjun tak dpt tgk movie sedihhh *nangissss

14 comments:

  1. Okay blog aku berat. Blog aku ni kalau atas highway , kena ikut kiri je ni. :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. ehhhh bukan la kalau blog ko boleh lalu waktu malam je,, waktu siang kene saman,, sbb berat sangat hahahahahhahahaha :p

      Delete
  2. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  3. wahhh,...best2x... tq hus..! =D

    ReplyDelete
  4. saya dah try utk blog saya. dengan letak www dan tak letak www kat depan url blog tu beri keputusan yang jauh berbeza. tak tau mana satu yang betul.

    ReplyDelete
    Replies
    1. owhhh yeke kak uni,, saya buat juga tp tak jauh beza dln 1 saat cm tu je beza nye hehehehe..

      Delete
  5. Lebih kurg la kelajuan blog kita ni..

    ReplyDelete
    Replies
    1. wahhh tahniah tahnia hoyeeee! hehe :)

      Delete
  6. 4.89 yeaaaa.
    Ye tak software ni..macam ringan sangat. ada banyak gadjet jugak dalam blog saya

    ReplyDelete

thanks for reading, jom share pendapat tentang post ni (^_^) TQ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...