Thursday, 10 April 2014

#nuffnang - Blogbuster Campaign (ORAL B Supernova 3)

Assalamualaikum,

salam khamis,,
wahhhh tetibe pagi2 dah nganga.. jangan mcm tu, haaaaa mau tak nganga, kalau tetibe dpt email dari NUFFNANG, untuk buat video untuk blogbuster campaign.. ape lah pulak tu..., CPUV pun tak abis tau lagi, dtg pulak blogbuster. dh mcm filem pulak hekhekhek,,

tp takpe, menurut email tu, aku dipilih, untuk buat video cretive dlm 10sec mcm tu untuk promotekan Oral B, so mari kita sahut cabaran ini, tp peliknya,, Oral B nak buat iklan cm mne ni,, dengan gigi aku mcm ni,, kalo Oral B kene la cantik kan giginyer.. ngeehhhh (sengeh gigi sepah)

jom tgk ape yang dimaksudkan dengan Blogbuster Campaign ni mehhh..


ha bile bukak kt nuff punyer dashboard, akan kuar kt bawah skali tu ada BLOGBUSTER, dan kt situ lah ada info2 and tempat nak upload video yang kita buat..so dari video yang kita buat tu, nanti pihak nuffnang akan tentukan samada video kita tu terpilih atau tak, kalau terpilih, so nanti akan keluar la iklan tu kt blog kita nanti,

kalau tak terpilih tu haaa faham2 jer la yer..takde rezki la tu maknanya.. so all the best to me ok.. hekkk, kalu tetibe npk ada iklan video yang tetibe kuar kt blog aku tu, jangan segan silu la tgk sampai habis hehehe


thanks for your time people,
xoxo Puan Husna


p/s: nak pinjam gigi org jap boleh tak utk buat video hehehehe


38 comments:

  1. yg ni mesti best tgk video dr blogger... hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe sambil tgk sambil menabung kan hehehe :)

      Delete
  2. HAHAA. bella pun xtahu nak buat video mcm mne. hahahaa

    ReplyDelete
    Replies
    1. bella pun dpt eh.. kann cmne nak buat ni.. nk buat video ape la ni.. :)

      Delete
  3. Replies
    1. Tq anum, tp takde idea.. n malu la nk buat video hahahah

      Delete
  4. tahniah.... insan terpilih je yg pernah dapat ni..... ahakss

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah, kalo rezki mane tau kan.. :)

      Delete
  5. Assalamualaikum awak. sheila pun dapat tapi taktahu nak buat camne video tu. hehee alhamdullilah rezeki ~~~

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe tu la,, ni una pun tgh pikir,, ingat nak suruh en, hubby jadi model jap hekhekhekk

      Delete
  6. Salam kak.. saya pun dapat campaign ni.. baru je tadi habis buat entry psl ni..
    http://aisyahambris.blogspot.com/2014/04/nuffnang-proposed-me-for-blogbuster.html

    akak bagi la tunjuk ajar sikit.. saya tak reti lagi..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha aisya, akak ni pun blur nk buat video cm mne,, dh la mendek hehehe.. takpe kita try je.. mane tau rezki kan hekhekhek :)

      Delete
  7. wow.. ramai yang dapat campaign ni ye.. tahniah dan best of luck :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. aah nadia,, xpe peluang bagi rezki kt ramai bloger,, blh tnjuk bakat buat iklan sikit heheheh :)

      Delete
  8. kalau terpilih pn shark x buat kot..
    heheh..
    rasa cm susah nk buat vdeo nie :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha tau tak pe shark.. ni pun ngah pening nk buat ke tak.. tp try je la.. hehehe :)

      Delete
  9. Akak pun dapat emel daripada nuffnang ni... Tapi macam xde idea plak nak buat short video... Memang kena cari model yang gigi putih bersih la... Hahaha...

    *Singgah menabung mr.nuff. Blh klik balik kat sini : Lisa Surihani Teaches Malaysians A Thing or Two About Hygiene . TQ.

    ReplyDelete
    Replies
    1. haaa tu la pasal kak yana, kita ni gigi tak brape nk susun pulak.. mcm mne nk buat ni hehehehe :P

      Delete
  10. hehe. PG pernah dapat jemputan yang sama juga. tapi tak retilah nak buat video :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. heheh bkn kate PG je,, una pun same je.. heheh :)

      Delete
  11. Replies
    1. aah ayue ramai yang dpt.. so meh ramai2 kita sahut cabaran buat video ni hehehe

      Delete
  12. Dapat jugak... tapi tak tau lah nak buat ke tak... nak cari model tu satu hal! hehe... balik kena discuss ngan en abg... nak offer dia jadi model! hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. heheheh tu la pasal,, xpe jom kita cuba2 heheh :)

      Delete
  13. Assalammualaikum.
    Heyy, jomm join giveaway ni.
    Im really hoping.
    http://nuraaisy.blogspot.com/2014/04/1st-giveaway-by-nuraaisybscom.html

    :D

    ReplyDelete
  14. Assalammualaikum.
    Heyy, jomm join giveaway ni.
    Im really hoping.
    http://nuraaisy.blogspot.com/2014/04/1st-giveaway-by-nuraaisybscom.html

    :D

    ReplyDelete
  15. dapat jugak tp bila fikir nak buat video ni. alamak. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehehe kita ni bintang dh pusing2 atas kepala nk buat video punya pasal heheheh :)

      Delete
  16. buatlah.. mana tau rezeki terpilih nanti, tapi kan kita pon xbuat video2 bagai ni, malu hihihi..

    ReplyDelete
    Replies
    1. heheh tu la pasal.. iklan gigi plk tu.. kita gigi dh la sepah ni hahaha :)

      Delete
  17. Replies
    1. hehehehe masih dlm proses shooting lg hahaha

      Delete
  18. Replies
    1. tu la oni,, mmg teringin gak nak dpt,, mane tau rezki kann cube je hehehe

      Delete

thanks for reading, jom share pendapat tentang post ni (^_^) TQ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...