Friday, 25 April 2014

Semak Ranking Blog di Alexa.com

Assalamualaikum,

salam jumaat,
haaaaa

disebabkan aku ni cepat terpengaruh seperti yang diketahui heehehehe ok nak jugak tgk ranking blog aku ni duduk kt dlm laut ke, dalam hutan ke heheheheh dan setelah dicatu di congak haaaaa nah ambik!!


haaa ni adalah rankin untuk harini,, tgk macam jauhhh jer tercicir kan.. ribu-ribu bintang kan heheheh yer la aku ni pun bukan bloger famous nk berangan duduk kt nombor sikit heee porahhh hehehe.. tp xpe,, sbb seronok-seronok je buat ni pun,, so kawan2 jom la semak dimanakah kedudukan blog anda ? ewahhhh

mcm mana kasi click sini ----> www.alexa.com

thanks for your time
xoxo Puan Husna

p/s: haish kene buat keputusan harini, tp arrhhhhhhh blur blur!

33 comments:

  1. wahh.. da ranking ke 2000 Laa.. bella pun yang ke 4 je.. hahaha. tahniah dear

    ReplyDelete
    Replies
    1. laaa ye ke? mcm mne die kira? kita di viewer pn tk smpi 50k lg bella

      Delete
    2. tu la.. entah ye. bella pun kurang arif bab ni. maklumlah buta IT. mybe uan rajin update cerita semasa. bella kan jrg update =)

      Delete
  2. Wahhh ! Hebat gila. Aku pun 3 lebih kot. Makin malas nak update , makin teruk pergi dia ranking aku. Hahahaha.

    ReplyDelete
    Replies
    1. owhhh ye ke,, die kira ikut kerajinan eh? hahahah aku pun tak tau weh,, viewer aku pn baru bpe kerat je pun..

      Delete
  3. Replies
    1. hahahah takde untung la ecah,, untung la sbb cepat terpengaruh hahahah :D

      Delete
  4. errrr.... awok maleh nak tengok... bukan apa.... tau.. jauh ....tak terkejo...

    ReplyDelete
    Replies
    1. takpe bio awok nengok kan untok mike,, mane tau mike punyer lagi hebat hahahaha :)

      Delete
  5. Assalamualaikum sheila datang blogwalking daripada blog kak mia liana http://www.mialiana.com/2014/04/senarai-url-blog-3.html

    ReplyDelete
  6. uhhh..
    beza seribu ngan shark punya.
    jauh lagi jawabnyer nk kejar.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahah tak tentu jgk shark tah tah esok dh drop dh hehehe :)

      Delete
  7. Alhamdulillah...okla tu, dah banyak kurang...saya banyak lagi...hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe xpenting pun mama amir saje seronok ronok nk chek je hehehe :)

      Delete
  8. hahahahaha..sy punya lagi r kesian....malu nak gtau.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe mama safiy takpe la tak penting pun, saja seronok2 je,, yg pnting kita enjoy blogging kan :)

      Delete
  9. hebat tu, mama lagi jatuh terjunam habis.. dulu 5++ tau, sekarang ganda 10.. haha, malas nak layan alexa dah,..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahah mama merajuk dh.. ehehhe mama buzy kot tu yang drop.. xpe2 nti naik balik :)

      Delete
  10. Waahh hebat nie.. ranking 2000+ jer... share la sket bagaimana kejayaan anda :D

    Salam kenal :D http://timetravelafif.blogspot.com/2014/04/kembara-england-part-5-harry-potter-at.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. TQ haahaha tak tau la nak share ape,, maybe kne rajin update kot tu je hehehe :)

      Delete
  11. Hai..salam kenal..bw tengok blogger2 hebat.. ;-)

    ReplyDelete
  12. ranking wan lagi teruk dri ni...ahahaha #malumalu

    ReplyDelete
  13. anne baru cek tadi, nak dkat ke 4k.. huhu.. jauh giler.. kehkehkeh..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehehe xpe la slow2 nanti kot2 boleh meningkat maju ke kan hehehehehe :)

      Delete
  14. Haloooo,, hehe TQ singgah salam kenal juga :)

    ReplyDelete
  15. blm hebat lagi farah bnyk lg kene blaja hekhekhek :)

    ReplyDelete
  16. tahniah husna..ok la tu kan..saya tak pernah check

    ReplyDelete
  17. mar try la cek mane tau lg hebat dari una heheheh :)

    ReplyDelete

thanks for reading, jom share pendapat tentang post ni (^_^) TQ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...