Friday, 30 May 2014

7 Eleven BOLARIO BEAR KU MAKIN BANYAK!

Assalamualaikum,

Salam jumaat semua,,
haaa adoii kerana terlampau buzy sampai tak sempat menjenguk dan berblogwalking kan diri,, harini pun buzy, tp curi masa jap nak update entry yang lame dah sebenarnyer nk up kan,, tp tah asyik lupe je,, haaa ni baru ingatt..

ala aku pernah story pasal BOLARIO BEAR ni,, tak pernah baca boleh la click -----> SINI





haaaa banyak kan,, ni cume sebahagian je.. mmg ad lagi yang aku tak dpt,, and ada yang dah dpt 2 yang sama,, sbb banyak store 7e kebanyakan bile datang nak tebus je cakap dah habis, emmm frust i tau,, sbb stock tak banyak kot.

so kalau ada tu baik korang terus je tebus, takut nanti kalo lagi lambat lagi takde terus nanti... hehehe comel kan banyak2 cm ni,, nak bagi hadiah kt orang pon boleh  :) so kalau bekenan boleh la pegi kumpul cepat nanti lambat tak dapat.. hehehe

thanks 4 ur time people,
xoxo Puan Husna


5 comments:

  1. Comel-comelnya... Hbis la kalau dapat kt anak2 dara saya...

    ReplyDelete
  2. Banyaknyaaaaaa. Comel2 pulak tu! :)

    ReplyDelete
  3. wahhh pengumpul tegar, hehe. comel pula tu ^___^

    ReplyDelete

thanks for reading, jom share pendapat tentang post ni (^_^) TQ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...