Friday, 9 May 2014

The Liebster Award #5- Azlan Strider

Assalamualikum, 

wahhhh kene tag lagi kann,, glamour sangat husna ni..*bajet retis jap, #bloggerretisssnaklawanAJ hahahahah ok kalini aku di tag oleh blogger yang join mini gathering hari tu iaitu,, the only guy and waktu tukar-tukar hadiah aku dapat hadiah dari die.. dialah Azlan Strider! g la jenguk blog die.. hahahah die tengah #carijodoh tu hahahah gurau ye azlan... jgn maraahhh

ok mari kita menjawabbbbb!!! 


1) Sampai bila korang nak blogging?
-sampai internet kene potong kalo dh kene potong pun boleh pegi CC,, kira takkan tamat kot zaman blog ni hehehehehehe

2) Apakah event blogging yang best korang pernah pergi? dan kalau tak pernah pergi join any event, apakah yang korang ingin sertai??
-eleh buat-buat tanyer pule kannn,, yang kite tukar hadiah tuuu,, eleh lupe lewwtueeewww  heheh 

3) Apakah yang anda harapkan dari pasangan anda?
- sob sob,, buat surat cinta jap kat sini,, dear husband,, saya harap awak akan sentiasa membimbing saya dunia akhirat.. *tolong muntah kalau meluat hahahaha

4)Describe your worst ex ( soalan kat facebook aku..hahaha)
-camno nk describe? eemmm cm ni lah ehh senang,, barang lepas jangan di kenang hahahaha *ajet ajet jeeee

5) Genre muzik yang anda minati?
- wahhh semua lagu una dengar,, yang sedap telingga ni nak dengar kita dengar je lah,, kadang2 keroncong,, lagu tamil pun kita layan,,, uuppp pode uppp pode up pode up pode * nyanyi lagu tamil hahaha

6) If there one thing that can make you happy, what would it be?
-alaaa kita ni tak paham omputih sangat la,, hahahah no laa,, ok maybe bile husband cakap i love u kot! ngeehhh maluuuuuu..

7)  Kalau korang ditakdir tidak blogging, agak2 macam mana korang mengisi masa lapang??
kalau di takdirkan yeee,,,, emmm maybe akan buat blog juga kot,, sbb kite anti social hahahahah.. * biase la i kan teenagers nowadays (berangan teenages padahal dh tue)

ok selesailah menjadi lucky 7 untuk azlan,,, yeeehhhhhh ok azlan sila lah berpuas hati dengan jawapan una yee,,kalau tak puas hati punn,, buat2 puashati jelah senang hahahahah TQ azlan sbb tag una.. :)


ok thanks 4 ur time guyss,,
xoxo Puan Husna

17 comments:

  1. Bagus tol una... da wat sampai 5 bnde nih.. kak dd aritu niesa tag pon x wat2 lg....huhuhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe biase la husna kan,,bab jawab menjawab ni mmg laju je la buat hehehehehe

      Delete
  2. nama azlan bukan Strider ke Una oiii? kalau dah Ratu Typo!

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaha hurup "r" una rosak, takleh nak tekan *cover line!

      Delete
    2. Una dan typo tiada berpisah...hahahaha

      Delete
  3. Replies
    1. heheheheh bende simple je,, mmg rajin la una jawab.. hehehe

      Delete
  4. kenapalah azlan ni tak tag mama ye.. kikiki

    ReplyDelete
    Replies
    1. heheheh ala sian mama, xpe nanti una marah si azlan sbb tak tag mama :)

      Delete
  5. 'uuppp pode uppp pode up pode up pode ' hihi lawak

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha tu lagu tamil tu fhatin hahahah :)

      Delete
  6. aiyayai banyak nya liebster award kan haihhhh hihihihi

    what the heyy lah kak una ni ya allah lawak nak mampus hahahahahahah
    uupp pode upp?!??!?!
    apa tuuuuu hahahahahhaahah
    sakit perut dtg sini haih hahahaha.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaha uup pode upp tu lagu tamil la qila,, best lagu tu,, nanti akak post dlm group wassap sila dengar yeee,,, hahah:)

      Delete
  7. Wah... Ramai gak tag husna ea..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe sbb diorg nk dgr jawapan ngarut mmg diorg taq una kak maria hahahah :)

      Delete
  8. Thanks Una sebab sudi jawab soalan yang tak seberapa ini...Azlan bagi 4 Bintang.... ****

    *Budget Nora Danish dlm MLM

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
    Replies
    1. ala 4 je? emmmm ok la ok la terima la.. una nak bintang popular ada?

      Delete

thanks for reading, jom share pendapat tentang post ni (^_^) TQ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...