Monday, 26 May 2014

#Nuffnang - CPUV Lactacyd

Assalamualaikum,

salam isnin yang mulia readers, semoga kita semua terus dimurahkan rezeki  :)

walaupun malaysia kalah #pialathomas semalam,, tp aku tetap berbangga sbb diorang main mmg best la,, kira ada fight la,, bukan kalah mcm tu je.. ok ubah topic pulak kan husna ni... hohoho,

sebenarnya,nak share, Alhamdulillah,, melekat satu CPUV yang berstatus on going di Nuff harini,, rupenyer dah on going lame,, disebabkan lame tak on,, ni baru sempat nak tengok hehehehe, TQ  NUFFNANG sbb murah hati bagi kita juga CPUV ini,,


CPUV ini adalah iklan untuk product Lactacyd, haa n aku pernah pakai product ni,, haaa nanti aku buat review pasal product ni n macam mane nak dapatkan sample free ok,, so untuk aweksss awekkss, akak akak,, mak jah mak jah, haaaa boleh tgk next entry untuk product review ehh hehehe,



btw TQ sangat2 nuff,, and kepada yang singgah sini kalau nampak iklan wane pink loncat2 tu rajin2 la click ehh,, sedekah kan amalan mulia heheheh :)

Thanks for your time people.. :)
xoxo Puan Husna

p/s: banyak bende nak story tgk nanti bape entry aku buat hari ni heheheh :) mohon jangan muntah ye!

22 comments:

  1. Dah click, moga murah rezeki amiin :D

    fOLLOW SINI YE ^__^

    ReplyDelete
  2. tahniah una...semoga dapat cpuv lagi bnyk...>.<

    ReplyDelete
    Replies
    1. TQ ecah hehehe waaahh doa tu aminnn!

      Delete
  3. Replies
    1. Alhamdulillah kak Zai,, duit raya kot heheh

      Delete
  4. Congrats my dear. Yana pun dapat jugak cpuv ni....alhamdulillah.
    Yana singgah sambil klik2 ads nuff una (^^,)

    ReplyDelete
    Replies
    1. TQ yana,nanti kita g sane main click2 juga eh eheheh

      Delete
  5. Alhamdulillah, congrats Una..akak tumpang happy untuk Una...

    ReplyDelete
    Replies
    1. TQ kak farah,, *joget2 sikit jom hehehehe

      Delete
  6. congrate... untungnya dapat CPUV

    ReplyDelete
  7. lactacyd baik hati..yeay!tahniah2..rezeki..

    ReplyDelete

thanks for reading, jom share pendapat tentang post ni (^_^) TQ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...