Thursday, 8 May 2014

GAMBAR BOGEL- errkkkk??

Assalamualaikum,

salam khamis readers & bloggers!

haaaa terkezutkan baca title,, haaaa aku ni lagi terkezuuuuttt bile tgk bende ni.. hahahaha


welll helllo, dah kenape nyer akak ke abang ke adik ke,, tak kesah lah,, yang nak cari gambar bogel tu heh?
dah takde gambar molek lain yang nak di cari? blog aku ni takde bekalkan la gambar-gambar serupa itu,, haishhh,,macamla dah takde gambar lain nak di cari kan.  *Bersangka baik la husna,, mungkin die nak buat kalendar kot! pppfffttttttt

Cari la gambar kucing selfie ke,, gambar blogger-blogger cute ke kan,, ke kau ni nak cari gambar bogel aku ni? hah? owwhhhh no no no,, tak terfikir langsung nak post gambar-gambar sebegitu rupa, aku masih mampu berfikiran waras lagi ye, siap nak pic bogel yang ok lagi tu. kenapa? ada gambar bogel yang tak ok ke?. hais parah dah awak yang search ni, nk kene azan kt telinga dah ni, tak tau la umur berape kan awak ni nk search bende-bende macam ni..

Makin risau pulak aku, sbb aku juga punya adik yang selalu ngadap komputer,, tah ape yang diorang buat depan  lappy masing-masin,, kadang-kadang buat juga la sport check kot2 ada buka bnde tak senonoh tang tu juga aku lesinggggg!

thanks for your time,
xoxo Puan Husna

p/s:


18 comments:

  1. hahaha.. sadis btol!!.. sabo je lah

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la ain.. hahah pelik2 je diorg ni

      Delete
  2. Hahahahahaa kau gambar bogel ? Aku BLOG AWEK STIM ! Hahahahaha. Yang terpaling stim aku sekarang ni. Vodoh betul !

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaha kan,, die ingat blog aku ni, pembekal gambar-gamabr bogel ape.. hahah awk stim xde siakap stim banyak hahahah

      Delete
  3. Replies
    1. tu la kak, tepuk dahi tgk bende ni hahaha

      Delete
  4. adoiiii, macam2 akak so far belum kena lagi una...ha ha ha, masih suci murni lagi...

    ReplyDelete
    Replies
    1. haaaaa betuah la kak masih suci blog kak farah,, blog kita dah dinodai,, blog nurie pun sama hahahahaha

      Delete
  5. mmg kena sangat dengan blog..hahaha...nak g search jugak la...keluar apa agaknya ye...heee~ :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahahahha cinawe punya sally,, hahaha ehhh kita tau, blog kita tak kan menconteng arang ke muka kita sally hahahaha

      Delete
    2. Mana tau...zaman sekarang blog pun ikut perangai tuan...hahaha...tuan kuat bahan, blog lawan sama bahan :P

      Delete
    3. ehhh kita dh anta sekolah pondok dh blog kita ni bg perangai jangan ikut sally,, risau juga sbnarnyer hahahahah

      Delete
  6. haha- lawak la =D
    nth pape -__-'' kan

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaha tau takpe akak adek,, nangis jap kita tgk hahah

      Delete
  7. Replies
    1. hahaha jia bkn takat tepuk dahi je jia,, tepuk meja,, geleng-geleng kepala semua dah hahaha

      Delete

thanks for reading, jom share pendapat tentang post ni (^_^) TQ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...