Monday, 5 May 2014

PAVLOVA TERBAIK DAN MURAH!

Assalamualaikum,

ok akhirnya berkesempatan untuk review pasal Pavlova ni..
disebabkan terlampau mengidam walaupun belum ngandung.. hahaha so si nurie pun mencadangkan satu online shop yang menjual mini pavlova, sbb aku takut tak sedap, aku try beli kecik dulu,, dan ini adalah online shop die korang boleh click kt gambar tu and tangok sendiri,, ada macam-macam die jual,..


nama kedainya adalah FADHFAR_SHOP ni kt instagram. seee tgk pun dah tergoda kan,, now nak cerita macam mane rasanya pulak ok,, aku order mini pavlova yang macam ni..


haaa tergoda tak sila la tergoda,, aku order 2 sbb harganya cumalah RM5.00/pcs sahaja murah kannnn, dan disebabkan aku dengan nurie aku belanja die satu dan Rezki aku haritu,, kak fadh menghadiahkan aku lagi satu! so aku dapat 3 Pavlova dengan harga RM10.00 haaaaa sape taknak kan..

pada mulanya aku bukak aku dh emmm nyumnyum,, sbb buah topping die banyak n sekali aku ambik sudu,, dan nk makan,, and die punya lembut, haishhhh nk type pun terliur lagi,, mmg sedap,, aku sempat bertanya pendapat pada blogger-blogger lain yang aku jumpa waktu gathering haritu, kira mcm food test jugak la, so mereka pun sependapat dengan aku yang menyatakan serius pavlova ni sangat sedap, lembut, creamy and mmg sedap lah.. sangat tidak rugi membelinya,,

aku nak order lagi smlm sbnenyer tp sbb ikut mr.H pg event dkt PD tak sempat nk order. tp insyaAllah nti aku mmg nk order lagi,, ok pada korang-korang yang ada termengidam ke,, mmg minat pavlova ke.. n nk try ke,, korang boleh order dengan Kak Fadh ni,, sbb die selalu buat COD, n harga yang die jual sangat berpatutan, selain mini Pavlova, die juga ada jual yang Pavlova size besar mcm ni dengan harga RM40.00 sahaja. murah kan kan kan...


mohon tergoda buat kali ke 2 ok.. hahahah ok thanks people,, kalau korang tak percaya, boleh cuba sendiri,, dengan follow instagram  atau contect sendiri, cuba la beli yang kecik dulu RM5.00 je.. dan aku jamin CUBA SEKALI PASTI NAK LAGI! hahahaha

instagram : fadhfar_shop
whatsapp : 012-644 7500

ok thanks for your time people,
xoxo Puan Husna

p/s: mcm nk order yang besar untuk mothers day je.. heheh 

18 comments:

  1. sedapnya...i love pavlova hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. haaa kalau suka mmg kene try yg ni,, sedapppppp sangat!

      Delete
  2. akak tak penah lagi makan pavllova..macam best je ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh try akak,, mmg puas hati,, una pun sbnrnyer ni 2nd time mkn 1st time mkn dulu tak sedap keras! yg ni mmg puas hati sedap sgt..

      Delete
  3. Hihi cik akak tengok dah tergoda.
    Tapi masalah nya cik akak tak suka topping yang banyak gitu hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. heheh cik akak,, boleh request je kat kak fadh tu,, die sure boleh buat punyerrr.. hehe :)

      Delete
  4. salam husna...wah..mcm sedap jer Pavlova ni...akak suka tp kalau boleh x nak yang manis sangat...

    ReplyDelete
    Replies
    1. wsalam, Alamak,, die rasa manis buah tu yang kuat.. tp ok la tak manis sgt, balance je rasa die hehe

      Delete
  5. Wah... Menarik.. Murah pula tu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. mmg pun kak maria.. boleh la try order.. sdp angat2..

      Delete
  6. macam sedap jer..harga pun berpatutan.. xD

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha azwa tak rasa eh haritu,, mmg sedappp boleh cuba ni hehe

      Delete
  7. owh..pavlova ini kah yang bawak pegi flora cafe aritu??hehehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup yup,, tp tu la,, azlan kan tak mkn manis.. hahaha

      Delete
  8. Yummmy lame dh x pekena pavy ni...teringin lah plop hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha mama darwish,, ape lagi order order hehehe

      Delete

thanks for reading, jom share pendapat tentang post ni (^_^) TQ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...