Friday, 9 May 2014

The Liebster Award #2 - NuriesyaNadia

Assalamualikum,

Salam Jumaat readers and bloggers,,

ehem ehem,, cik NURIESYA NADIA,, kau betul-betul mengundang kan! hahahah dah la entry tak leh copy, pastu nak kene type soalan tu balik,, alaaaaaaaaaa
nasib la kerajinan memuncak harini boleh la aku type jugak!.. ngeehhhhh

disebabkan mood pagi-pagi ni belum sampai nk buat entry,, so aku buat la entry ni dulu untuk jawab soalan cepucemas ninonino(bunyi embulen) nurie tu hahahah,

dan mari kita KASI JAWAB INI SOALAN!

1. Ciri blogger yang korang rajin nak blogwalking?
- blogger yang ramah! dan paling penting tak belagak!

2. Blogwalking waktu bila?
- pagi, masuk office terus BW dulu,, haaaaa mampu? sorry bos!

3. Pernah stalker Ex tak?
- sebelum kawin pernah juga la,, tp now,, tah tak teringat pulak nak stalk,, terima kasih la ingatkan nati jap lagi aku stalk die hahahahaha

4.berhubung lagi tak dengan Ex?
TAK KUASA AKU, ye la kita dah ada laki baik berhubung ngan laki sendiri woiiiii!

5.Ada tak bende yang korang rahsiakan dari pasangan?
- ADA hahaha Mr.H kalau Baca sorry ok, rahsianya,, adalah rahsia la mane boleh bg tau,, kalo bg tau dh tak rahsia la cm tu.. kahkahkah

6. kalau jadi binatang nak jadi binatang apa dan kenapa?
- wehhh aku tak nak jadi binatang wehhh,,  aku nak jadi tuan binatang,, ko nak jadi binatang tak nurie? nanti aku bele ko hahahaha *joke

7. Kalau bercinta dengan artis luar negara, nak bercinta dengan siapa dan kenapa?
- emmm taknak la,, nak bercinta ngan laki aku je dah la.. luar negara tu dh la perangai tak berape nak elok.. no no no no hahahah

8. kecik-kecik suka main apa?
- aku suka main air ngan main api,, best weh main bakar-bakar!

9. bende paling nakal pernah buat waktu sekolah?
- aku tak nakal ok, i pelajar contoh, paling nakal pun aku hempuk kerusi atas kepala orang je*tu nakal ke jahat? kahkahkah dulu la tapi

10. 3 bende yang korang tak leh hidup kalau tak de? 
Allah & Al-Quran/Suami/Keluarga

11. 3 pendapat korang mengenai aku?
ko nak 3 je? meh aku bagi banyak meh, bengong/gila/sewel/gedik/ngada-ngada/ nanti aku buat entry khas pasal ko lagi nak? hahahah

Ape pun I LOVE U KAKAK!


thanks for your time
xoxo Puan Husna


p/s: nurie sila jawab soalan aku secepat mungkin sebelum tarikh luput hahaha, suka pulak aku jawab bende ni,, sape nak tag lagi sila sila,, hahahah over la nok ni!

15 comments:

  1. Hahahahahaha jawapan tak pernah kalau tak macam haram ! Memang minta kena samak je jawapan kau ni Husna. Hahahahahaha. Eh saboooo ajela. Hahaha.

    p.s : i love you toooooo ! <33333

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ohhh lagi satu , aku dah buat dah Liebster yang ko tag !

      Delete
    2. hahahahahahah u know me more kannn hahahah

      Delete
  2. okay dtg follow n jalan jalan. . cantik blog lembut :)

    ReplyDelete
  3. agak berjhait jugaklah nak buat liebster award ni, tengah gigihkan diri...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahah come on kak farah come on ! yeehhhh

      Delete
  4. Blog walking tu macam blog hopping is it? Macam kita singgah ke blog orang lain gitu kan?

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup yup aisyah.. kira jalan2 ke blog orang hehehe :)

      Delete
  5. As salam..saya pun dapat tag ini...So tag awak pulak...huhu..layann

    http://thisni3zahata.blogspot.com/2014/05/liebster-award-nomination.html

    ReplyDelete
  6. Blogwalking sini. Nak menang Kcolly ?

    Jemput join.

    http://sayasyiera.blogspot.com/2014/05/mini-giveaway-kcolly-by-syiera-firdaus.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. TQ syiera,, nanti kita terjah kt sane yee :)

      Delete
  7. dah lame skodeng blog ni.. la ni baru follow.. * perasan mcm dah follow same dengan nurie aritu *

    suka je tengok korang komen kat blog.. ayat mcm bergaduh.. tp fun.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahah tq siti.. kitorang mmg mcm tu.. kalo org tgk mmg slalu ingt kitorg begaduh tp tak pun hahahah TQ follow nanti kita terjah blog awak pule ye:)

      Delete

thanks for reading, jom share pendapat tentang post ni (^_^) TQ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...