Wednesday, 21 May 2014

BAJU RAYA MURAH di BAJU KURUNG MR.OS!

Assalamualaikum,

Salam Rabu,, taknak Wordless sangat, sbb nak share-share cite best,,

MAAF UNTUK STOCK YANG INI TELAH HABIS DIJUAL,, TAPI!!! ADA STOCK BARU YANG LEBIH CANTIK UNTUK RAYA! JOM CLICK SINI ----> BAJU RAYA MURAH MR.OS PART 2

Disebabkan raya hampir menjelma,, ehhh puase dulu Husna!,, hahah tak kesah la nak pakai puasa pun boleh,, buat pegi terawih ke,, pki waktu masjlis buke puase ke kan,

haaaa ni ada tempat best nak shoping baju kurung, moden ke, baju kurung biasa ke, semua murah murah dan harga BAWAH RM100.00 diulang ehh BAWAH RM100.00, kira harga mampu milik punyeee!

ok kalau kita beli kain, contoh 4 meter RM40.00 ke RM50.00 mcm tu, hantar tempah baju kurung sekarang average RM40.00 ke RM50.00 haa dah tentu ambil masa lagi kan nak siap,, ni dengan Harga BAWAH RM100.00 korang boleh pilih, beli dan terus pakai,, cantikkkkk!!

ehhh panjang pulak bebel,, nak beli kat mane kan,, haaa meh tgk sini,,



haaa korang boleh click la gambar kt atas ni,, kt sane ada banyak pilihan baju kurung yang cantik dan murah! kenape name Mr.Os?, sbb die merupakan salah seorang pemiliknya. bkn die yang pakai yeee.. kang dah jadi ape pulak kalau die pakai baju kurung.. hehehehe tp Baju Melayu yang die pakai mmg selalunya buat sendiri bukan tempah ok!


dan ni adalah antara baju kurung yang tengah mendapat top sale! kira orang skali beli 3, 4 helai terus.. 

baju kurung moden RM85.00 termasuk Postage,  SOLD OUT

 
kurung moden RM85.00 terpasuk postage SOLD OUT

baju kurung moden fozen RM85.00 termasuk penghantaran, SOLD OUT

RM85.00 termasuk penghantaran SOLD OUT

RM85.00 termasuk Penghantaran  SOLD OUT

RM85.00 Termasuk penghantaran SOLD OUT

RM85.00 termasuk Penghantaran

RM85.00 termasuk penghantaran

baju kurung zara sangat comel untuk kanak-kanak bawah 6 tahun.

Baju kurung zara- RM25.00 termasuk penghantaran  SOLD OUT

RM25.00 termasuk penghantaran  SOLD OUT!

ingatyer,, harga yang di atas ni adalah untuk harga kalau nk post kira beli online la, kalau korang direct pegi kedai, harga die lain sikit tau,  

terdapat juga baju kurung cotton biasa dengan harga serendah RM65.00 termasuk penghantaran, untuk tgk corak dan warna boleh direct call, nanti diorg boleh wassapp gambar baju yang ada,

Hubungi:
Along Syafiq = 019-725 7720
Yati = 019- 326 7072
Instagram = Haryatie
Facebook = Baju Kurung Mr.Os



ini adalah antara koleksinya,, dan banyak lagi pilihan corak dan warna yang mana size bermula dari S hingga XL, jika nak lebih berpuas hati boleh terus ke tapak niaga mereka,, yang berada di sekitar Putrajaya/KLIA

dan pada bulan puasa ini mereka akan berada selama sebulan di BAZAR AIDILFITRI DI TAMAN SRI RAMPAI, SETAPAK,. so lebih banyak pilihan dan corak akan ada di sana, nanti boleh la pergi, tak rugi pun! 


thanks for your time,
xoxo Puan Husna

p/s: masih pikir lagi tahun ni raya nak pakai colour ape, jangan aku pki apron sudah raya ni nangis!

22 comments:

  1. Cantik lah kurung moden pink & purple tu... ada tuk kanak2 jugak ye... :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. aah ada,, tp rasanya budak-budak punya dah tak banyak,, kalau akak nak boleh try call no yang una bg tu..

      Delete
  2. eh eh cantik nye warna kunin tu... hihihi..

    Promosi sampai bila ni Husna? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. insyaallah selagi stock masih ada rina,, cepat-cepat nanti terlambat! hhehehe

      Delete
  3. Replies
    1. mama amir boleh la try order, heheh simpan buat raya.. hahah :)

      Delete
  4. Replies
    1. mmg cantik mama mursyid, kalau ada yang berkenan sile sile lah,, heheheh :)

      Delete
  5. murahnyer!!!! must take note ni.. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. haaa jenguk-jenguk la,, ni sikit je husna tunjuk ada banyak lagi pilihan ain :)

      Delete
  6. akak, lawanya baju2 tu semua !
    tapi hazy dah beli baru raya. acanor ni. nafsu membeli membuak-buak.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaah takpe raya sebulan beli 30 terus hahahaha banyak open house nanti nk kne pegi kannn heheheh

      Delete
  7. cantik!! boleh nih kalau nak dapatkan satu..hehehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. haaa harus cuba.. die baju yang sulam baldu tu cantik,, una pun tgh pikir lagi nk pki colour ape.. hehe

      Delete
  8. Tema KN ngan family raya tahun ni... warna pelangi... hehe...

    ReplyDelete
    Replies
    1. haaaa meriah tu pelangi,, mcm padle pop.. heheheh :)

      Delete
  9. Replies
    1. hehehe boleh la tgk tgk kot ada yang berkenan di hati hehehe

      Delete
  10. lawa2 gak baju kurung ini...tapi yang 1st sekali tu pasti menarik perhatian..

    Regards.
    -Strider-

    ReplyDelete
  11. salam..

    singgah sini..jom ramai2 join GA ni..http://dapurjirankuberasap.blogspot.com/2014/05/ga-pertama-sambutan-hari-lahir-anak.html

    ReplyDelete
  12. Replies
    1. anum size XS dah ok dah.. sbb una pun pki M, anum call kakak una,, nanti die bg tau.. skrg ni lg macam-mcm corak ada tau baru sampai..

      Delete

thanks for reading, jom share pendapat tentang post ni (^_^) TQ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...