Friday, 2 May 2014

Bloggers Mini Gathering Flora Kafe -1 May 2014 (TEASER)

Assalamualaikum,

salam Jumaat,

sumber: Blogger ayuejean (AJ)

Ambil mood dulu pagi-pagi ni sebelum sambung entry yang panjang heheheh,
ini antara yang hadir semalam, so kita bg teaser sikit dulu ok sbb ada part 1, 2, 3 ,4 ,5 ,6 ,7 ,8 ,9 haaaaaaaa
takde la gurau je.. nti tgk mcm mane ehh.. dan mmg akan ada spacial entry untuk korang ehehe soooo tunggu.. baru nak cari bahan ni.. #qilakenebahan

thanks for your time guys,,
XOXO puanHusna

p/s: banyak bende nak cite pasal semua yang ada dlm gambar ni.. :)

13 comments:

  1. ruginye tak dpt join... T__T

    ReplyDelete
    Replies
    1. haaaa takpe nanti kalau ada buat lagi join ehh.. mmg fun sgt,, walaupun first time jumpe tp semua mcm dh lame dh kenal.. heheh :)

      Delete
  2. hahaha...kesian kat qila, tapi apa boleh buat??yang paling muda memang selalu kena bahan..hahha..dah follow sini and ur welcome...hadiah tak seberapa tu..hahaha

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
    Replies
    1. xpela,, jgn ad yang ambik ati sudah.. gurau2 kann hahah :)

      Delete
  3. untunglah korang semua... heee

    ReplyDelete
    Replies
    1. allaaa,, next time nti ecah join ok :)

      Delete
  4. bestnyeee boleh kumpul2 camtu..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. mmg best mama mursyid,, tgk next entry ad sambungan hehehe

      Delete
  5. nampak korang happy je kan...jeles lah..

    ReplyDelete
    Replies
    1. aah mar mmg happy habis semua semalam,, nti next time kalo ada buat lg nanti join la yee :)

      Delete
  6. bestnya sis dapat jumpa blogger ramai2 cam gini hehe...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha mmg best,, nanti next kalo ad buat lagi jom la join hehe :)

      Delete

thanks for reading, jom share pendapat tentang post ni (^_^) TQ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...