Friday, 23 May 2014

Tweet "TAK BOLEH" Maybank!

Assalamualaikum,

salam jumaat yang indah, semoga all readers akan dimurahkan rezeki dan ceria selalu..

ok ni kisah semalam, yang mana,, Twitter semalam heboh dengan Tweet dari maybank yang secara tiba tiba menghantar tweet "TAK BOLEH"di timeline mereka,, dan disebabkan itu,,



ramai rakyat malaysia yang creative mencipta bermacam jenis soalan dari tweet tersebut sehingga pagi tadi tweet tersebut telah di retweet lebih dari 900 retweet, , hahaha jom baca apa yang mereka tulis..


selepas itu, pihak maybank ada menghantar, tentang ganguan teknikal yang berlaku dan memohon maaf atas spam yang tersebut. :)


hahaha macam macam la orang malaysia ni.. meriah kejap twitter dengan bende ni.. hehehe

thanks 4 ur time people
xoxo PuanHusna


p/s: sesi membeli handphone RM40.00 so lepas ni no wassap no wechat,, nak masag, sila topup banyak-banyak heheheh


16 comments:

  1. Ala tak meriahla group takde RATU TYPO. hahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahahah, susah la,, tab tu punye pasal, typo aku makin parah,, so aku kene bendung masalah ni hahahaha

      Delete
  2. hehe. kelakar la yang soalan soalan tu. hihihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha ni baru sikit efa,, banyak lagi lawak2 semua.. hehehe

      Delete
  3. hahaha..
    org kita mmg pantang buat silap.
    terus jadi bahan.

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la shark,, salah sikit je mmg jadi bahan lawak la,, tp nasib baik diorg ok la,, takde post ngarut2 marah2 ke.. kann hehe

      Delete
  4. lawak jugak rupanya bila kena spam cmni

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahah tau takpe arz,, mmg dok gelak tgk diorg bahan maybank

      Delete
  5. hahaha.. TL husna pon penuh dengan 'tak boleh' ni semalam..

    apa nama twitter kak husna?? husna punya @dearhusnaaa hehehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ok jap ika follow jap ehhh hehehehe

      Delete
  6. hahaha.. dah baca ni semalam.. memang lawak.. sakan je diorang kenakan Maybank tu.. Maybank dah minta maaf pun diorang kenakan balik dengan 'Tak boleh' tu.. hehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahah tu la,, siap yang minta maaf tu diorang balas tak boleh tu yang lawak tu hahahahaha

      Delete
  7. ada perasan gak notification nie time training..macam pelik plak tetiba maybank tweet "tak boleh"..

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha tau tak pe lan,, dah kenape kannn

      Delete
  8. haha. tak perasan pulak pasal ni. on aje twitter , tp bukak kejap je..

    ReplyDelete

thanks for reading, jom share pendapat tentang post ni (^_^) TQ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...