Monday, 19 May 2014

Blogger Anum & Kudut Wedding

Assalamualaikum,

good morning readers, and hello blogger,

haaa lame tak update blog,, sbb frust sikit nanti aku cite kenape frust,, now nak cite best-best je pasal kenduri kawin,, hehehehe,

pada hari sabtu lepas telah selamatlah berlangsung wedding blogger Zakiah Anum, dan pasanggan nya Khairul Fitri a.k.a KUDUT, first aku kenal sebenarnya adalah pengantin lelaki nya si KUDUT tu sbb die adalah member rider mr.H same same main KSR dan kebetulan  dlm geng KSR tu die agak rapat dengan kitorg, so nak dijadi cerita,, aku pun terjumpa pulak si Anum, pengantin perempuan, rupenya die juga seorang blogger,, so mmg rajin lah comment mengoment,

so aku dan Mr.H bersama riders KSR lain buatlah ride ke temerloh untuk hadir ke wedding diorang,,
disebabkan kudut sanggup datang wedding kitorang haritu, so kitorangpun pun kne dtg jugak wedding die, dan sambil jalan2 ke pahang kan,, hahahah alhamdulillah segalanya lancar. so ini adalah antara riders yang hadir, dan di sekitar majlis.







to anum&kudut, selamat pengantin baru,semoga kekal ke akhir hayat, dan selamat menempuhi alam rumah tangga dengan penuh kasih sayang,, dan terus sentiasa di rahmati amin :) jumpa di kuala selangor pula nanti!

thanks for your time
xoxo Puan Husna

p/s: nak cite pasal kecik hati and sentap dekat next entry tungguuuuuu!

18 comments:

  1. Alolololo omeynya kakak kita dekat pintu gerbang ituuu !

    p.s : ko sabotaj pengantin eh , upload gambar pengantin pmpn tutup mata. :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. kaannnn filing2 pengantin jugak,, tu la,, photographer die amik yg tu je,, so tu je la yang boleh letak hehehe sorry anum

      Delete
  2. Replies
    1. keke sampoi2 jugak ride beramai2 balik hari penat weeehhh hehe

      Delete
  3. comelnya pengantin baru kita ni...

    ReplyDelete
    Replies
    1. yang mane yang cantik? ada 2 pengantin baru kt situ hahahaha *berangan pengantin baru hehe

      Delete
  4. Replies
    1. aah colour tu mmg cantik pun zati :)

      Delete
  5. Wahhh..cantik warna pelamin sis Anum..=)

    Semoga sis bahagia hingga ke jannah..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la nelly,, mmg menyerlah colour die.. cantik sgt!

      Delete
  6. bestnyaa ride pastu konvoi escort kete pengantin..hehehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe malangnya, kitorang lambat,, pengantin dah kenyang baru kitorang sampai heheheh

      Delete
  7. komen2 sini gak kasi dpt tempias pengantin baru sikit.heheh

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahah haaa insyaAllah,, mane tau esok trs dpt jodoh,, ehhhh gelojoh sgt tu hehehe

      Delete
  8. wewittt..hahaha..selamat pengantin baru...

    ReplyDelete
    Replies
    1. weeewwwiitt, pengantin lama ni taknak weeewwiitt ke hehehe

      Delete
  9. Terima kasih sangat2 sebab sudi datang my big day & Thanks gak sebab upload entry.. terharu sangat2
    Hari ini baru sempat anum terjah , bz ngan study (my thesis)

    ReplyDelete
    Replies
    1. heheheh takpe,, pengantin mmg selalu buzy punye heheheh.. btw tahniah yeee :)

      Delete

thanks for reading, jom share pendapat tentang post ni (^_^) TQ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...