Tuesday, 6 May 2014

Gambar Basi Lagi!

Assalamualaikum,

Amaran : hanya dibekalkan dengan gambar-gambar lama yang tak berapa senonoh para blogger, dan mogok taknak menaip sangat harini,






thanks for your time,
XOXO Puan Husna



27 comments:

  1. okay tacing gambar kita tak ada...muahahahaha....

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha tu la kak farah.. kalo tak dgn ash skali boleh bergambar :D

      Delete
  2. Kaki aku tendang Azwar. Hahahahaha.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hhahaha kau mmg bersepah je kan!

      Delete
  3. pergh.. caya la korang ! lagi2 una ! #gilaselfie kalah #ratutypo hahaha . rugi bella xde. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la,, bella org ajak aritu taknak pegi.. kan dah rugi.. xpe next time nti ada join ehh *tangan atas bahu mata pandang atas.. LOL

      Delete
  4. Replies
    1. muka je cantik semua ni,, perangai,, haisshhh sedihhh hahahaha

      Delete
  5. #ManaSally #UnaOverShadow -_____-''

    ReplyDelete
  6. wah sangat happening..meriah betul korang bergambar kan..lagi2 yang berseluar biru tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. tah yang seluar biru tu mmg over sangat mar.. nyampah ngan die hahahaha

      Delete
  7. Hahaha, comel je. iday belum pernah pergi flora cafe. macam cantik je. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Iday, mmg cantik sgt filling2 je tau,duk kt sini hehe

      Delete
  8. gambar ash tak ada punnnnn??? follow aunty una...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq syg follow auntie,, tu la ash balik awl tak dpt amik gmbr ngan ash, nti kta jmpe lg ye syg

      Delete
  9. Replies
    1. Tu la kak maria, nasib tak buat kuak lentang, kuak kupu2 je tu hehehe

      Delete
  10. haha.. comel je gambar maen senget2 kepala beramai2 tu.. hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahah Anne ni semua mcm tak pnh ambik gambar tu yang cmtu rupenyer hehehehe

      Delete
  11. bestnyee korggggg..ade wedding time ni..xsempat nk join :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. ehehhe takpe ayue nanti kalo ada lagi nti join ehh boleh kita bersua muka hehehe

      Delete
  12. wahh, gathering blogger ke? best betul..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ibnu ramli,, aah ni la rupe bile blogger berjumpa.. hahaha

      Delete
  13. hahahaha..suka tgk gmb ni...mcm2 gaya gitu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha tu la kak niesa, dh mcm ape dh semua.. tak senonoh kan lg2 yang suar biru dpn sekali tu.. haish anak sape la tu heheheheh

      Delete
  14. banyak jugak shot ini kita amik aritu ek...rasa macam sikit jer..hahahaha

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete

thanks for reading, jom share pendapat tentang post ni (^_^) TQ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...