Monday, 26 May 2014

Giveaway - Bertuah Di Mamaniza & Chipmunk and barney

Assalamualaikum,

Alhamdulillah,, waaahhh banyak betul berita gembira hari ini,, yang kali ini nak share dulu pasal  giveaway yang aku dah sertai dan alhamdulillah,,

OK yang first adalah giveaway dari Mega Giveaway MAMANIZA dan mmg hadiah die bak hanggg,, mmg best2 la,, dan Alhamdulillah aku dapat hadiah dari sponsor Kak Farah Wahyda yeeehhhh..



haaa ini adalah no bertuah aku.. 84 
dan inilah yang aku dapat,, Brooch yeeehhh TQ kak Farah dan Mamaniza, 
best giveaway ni sbb banyak hadiah dan pemenang yang dipilih juga ramai,, walaupun beratus yang masuk tp takpe la kalu tak menang pun yang penting dapat kenal dengan lebih ramai blogger kaaannn,, 
and Tahniah untuk saya dan para pemenang yang lain heheheheh! 



Giveaway seterusnya adalah daripada chipmunkandbarney a.k.a Aisya hehehe giveaway die dah lame dah tamat sebenanrnyer.. ehehehe sory aisyah,, and sekali lagi kite bertuah menjadi yang bertuah diantara tuah.. ehhh ape daaaaaa.. 


untuk giveaway ni aku punyer lucky No 4 haaa mmg lucky tau sape kata no 4 suwee, ehh ye ke eja die camtu? aahh tak kesah la yang penting ade bunyii and yang penting Alhamdulillah dapat hadiah dari Aisya,, hehehe tQ aisya atas penganjuran,, dan aku dapat keychain.. 

alhamdulillah,, ye la tuah ayam nampak dikaki,, rezeki manusia siapa yang tahu kan,, so kalau korang rajin masuk GA ni,, insyaallah bukan kawan je dapat, untung2 dapat hadiah tau.. heheh TQ kepada penganjur,, dan semoga korang korang terus Success dalam dunia Blog ni,, Yehhh! I LOVE YOU!

thanks for your time people
xoxo Puan Husna


p/s: masih mencuri masa untuk ke pejabat pos untuk post hadiah.. emmmm :( sorry


10 comments:

  1. Untunglaaaa pakai tok moh Qila. Kekekee.

    ReplyDelete
    Replies
    1. owwhhh i tak pki tokmoh kila.. tp pki tokmoh kerjowo dari surabaya,, mampu????

      Delete
  2. hohoh.. tahniah dear, mama sendiri menggunakan sepenuhnya random.. tak tahu pun siapa yang menang.. tahniah.. tahniah... hihih

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe tu la,, una dah jampi2 dah random tu,, heheheh, alhamdulillah, n TQ mama atas penganjuran :)

      Delete
  3. untung laa dapat hadiah berganda..hehehe..anyway, thank you husna..hehehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  4. syukur rezeki kak husna..:)
    nikmat buat blog kan..

    ReplyDelete

thanks for reading, jom share pendapat tentang post ni (^_^) TQ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...