Wednesday, 14 May 2014

Wordless Wednesday - MAAFKAN SAYA!

Assalamualaikum,

to all readers, dan pemenang GA terutamanya!


Maafkan saya kerana masih belum berkesempatan untuk post hadiah-hadiah GA walaupun semuanya telah ada!, saya akan cuba untuk post dalam minggu ini, dan selewat-lewatnya minggu hadapan,,

saya betul-betul memohon maaf, atas kelewatan ini! :(


regards,
xoxo Puan Husna



p/s: sangat buzy kebelakangan ini,, semua datang serentak.. maaf!


20 comments:

  1. Kesiannnn , turut bersimpati dengan kebusyan anda kakak. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahah ke nak tolong post kan? boleh? boleh la awak tak buzy,, hahah

      Delete
  2. Replies
    1. bkn fhatin,, sbb salah una juga tak pos awal2,, ngeehhh!

      Delete
  3. permohonan maaf diterima...hew hew hew... *_^ morning husna...

    ReplyDelete
    Replies
    1. TQ kak farah sbb memaafkan kita ini ewahhh :) morning kak farah juga :)

      Delete
  4. saya maafkan. . hehehe peace

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih maria sbb memaafkan :) peace yooo!

      Delete
  5. take your time kak, yg penting akak dah bgtahu diorang =D

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la ziqah,, bkn ape risau ada yang berkecil hati ingat kita tipu pulak..

      Delete
  6. mama pun sama, ada 2 hadiah tak pos lagi ni, sebok manjang dengan ice blended mama tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la mama,, risau la,, tkt diorg ingt una tipu plk nanti.. tp una dh bg tau dh.. :(

      Delete
  7. inshaAllah diorang memahami tu..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. InsyaAllah husna,, harap2 begitulah.. :)

      Delete
  8. ptt ar tnya boleh x org pos collect kt umah..ada wat GA rupanya....hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe dh lame dh nisa,, xpe nanti una buat lagi yee.. tp tunggu kelapanggan dulu.. yg ni pun tak pos2 lagi ni.. hehe

      Delete
  9. Rata-rata bulan Mei mmg sibuk kn..

    ReplyDelete
    Replies
    1. itu lah,, ingatkan tak sibuk sangat,, sekali hamiiikkk beratur jadual menanti

      Delete

thanks for reading, jom share pendapat tentang post ni (^_^) TQ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...