Monday, 2 June 2014

TIKET MURAH AIR ASIA!!

Assalamualaikum,

salam isnin,, makin berhabuk nampaknyer blog ni,, tp aku tetap akan cuba sedaya upaya mengupdate seupdate yang boleh,, haahaha ayat ape daaa kau ni husna,, ok ni story pasal tiket kapal terobang yang tetibe murah menjunam junam kan,,

mulanya aku dapat tau dari kawan2 tentang promo dari AirAsia yang mereka tengah buat prono free seat untuk next yer punyer flight, so aku pun tanye pegi balik ke,, one way je,, tak berbalas,,

tetibe aku pulak tergerak hati nak tengok sendiri murah sangat ke sampai yang ramai sangat kecoh pasal bende ni,, ok aku pun masuk la web Air Asia tu..



haaa kalau dah mcm ni harganyer korang rase apeee???

mmg murah gile la kan,, so aku pun ape lagi pantas-pantas call mr.H tanyer nak pegi bejalan tak dah alang-alang passport masih hidup tanpa berjalan so mcm rugi pulak kan kalo tak guna,, so aku pun masih la mencari-cari mane yang kami nak teroka disekitar asia ni je la tapi.. 

tapi korang perlukan kesabaran sikit la ye nak tunggu die keluar tu mmg, agak mencabar jugak la..
sbb die akan keluar mcm ni..


soo tunggu je la sampai die keluar tu ehh.. so aku pun pilih untuk ketempat yang mungkin bukan pilihan ramai dan bukan pilihan orang honeymoon mcm Bali ke pulau2 ke pantai ke,, haaa nak tau kemana aku akan terbang,, nanti aku story,, yer la,, agak excited sbb ni kira first time, Mr.H nk fly,, sbb die tak pernah naik flight sebelum ni,, aku pun dah lame dah pun tak naik fligh ni,, selalu naik kapal korek je,, hahahaha

ok bagi yang nak berkahwin ujung tahun ni ke,, so ini sesuai untuk anda, pegi honeymoon dengan budget rendah.. ape lagi pegi la booking,, haaa jangan lupe yang ni travel date die untuk tahun depan tau..

thanks for your time,
xoxo Puan Husna


p/s: nurie ape lagi silelah booking sbb ko kan dah nak kawin.. hehehe





12 comments:

  1. hahahaha...mana mau pigi haaa Una?? ikut honeymoon sekali boleh :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe ingat nak pegi korea, la sally, tp tp tp tp tp sayaanggggggg.. *nyanyi heheheh

      Delete
  2. gilaaa murahh.. tapi bulan ni sibuk tak lepas lah nak berjalan .. sobsss :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. ala booking je dulu,, sbb travel untuk next year ni.. heheh

      Delete
  3. Replies
    1. heheheh unapun dpt je masuk terus booking je kak.. mmg mcm gile dah nk masuk web die

      Delete
  4. Replies
    1. cepat cepat,, nanti lambat melepasss

      Delete
  5. Hurm , Ty siap nak book balik Penang untuk raya 2015 lagi. nak bayar dah pastu terdetik , gila awal. Raya tahun ni pun tak jumpa lagi. Hahaha...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe awal sangat tu ty,, excited nk raya taun depan tu hehehehe

      Delete
  6. Replies
    1. yeeesss btl btl.. mmg sangat sesuai..

      Delete

thanks for reading, jom share pendapat tentang post ni (^_^) TQ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...