Thursday, 12 June 2014

Perkara Paling Romantik Pasangan Kita Pernah Buat?

Assalamualaikum,

salam khamis,, well hello readers,,

ok bercerita pasal pasangan, kalo boleh semua bende kita nak cite kan,, nak bagi tau pasangan kita baling best, paling hensome, paling paling paling dan paling kannn hahaha gurau je,,

dah kenape la si una ni tetibe je buat enty cintan cinton kan, ok ini adalah kerana,,


bukak je nuff tadi ternampak ada P.Screening untuk cerita ni,, and bile baca sinopsis die mcm loving2 sweet2 je kan,, so tertariklah untuk mencuba nasib, mane tau ada rezki boleh la dating g tgk wayang hehehehehe sebelum sepenuhnya masa dihabiskan dikedai bulan puasa nanti.. ok tapiii untuk dptkan tiket ni kene jawab soalan die,, mcm  biasa.. tp kalini soalan die hamboiiiiii...

alamak,,, ape yang mr.H pernah buat paling romentic ehhh? hahahahah tu yang blur kejap tu sbb mr.H ni bukan la romentic sangattt *letak tangan atas baru mata pandang atas.. hahahahah tp ada la meaningful moment yang die pernah buat jugak.. buat lawak banyak la die tu.. stresss haahahaha

susah la aku nak ingat ape yang romentic yang Mr.H buat.. eeemmm nk ckp waktu die propose aku dulu, emmm tak la romantic sangat biase2 je.sbb takde la propose sgt punn. hahahaha kejam,, yang aku buat? emmm rasanya mcm takde jugak,, banyak buat lawak je kitorang ni,, buat huru hara,, ada la.. tak romentic langsung,, semua ckp mcm kawan2 je kitorang ni tp pada hakikatnya laki bini!

aarrrhhhh tak tau la nk jawab ape.. tp jawab je la ehhh,, semoga jawapan diterima dengan jayanya lah hehehehehehhe.. good luck to me.. :)

thanks for your time
xoxo Puan Husna

p/s: tak sabar nak cuti sebulan ngeehhhh

13 comments:

  1. ehem..ehem..apa jwpnnya?hahaha..gudluck yeee unaaa..semoga dpt berdating tgk cerita tu..haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. heheheheh nak tau jawapan kene cari sendiri kat nuffnang kita maluuuuuu hahahaha Tq niesa :)

      Delete
  2. hehe x pe cuba ada rezeki ke kan

    ReplyDelete
    Replies
    1. heheh insyaallah moga2 murah rezeki itu anum hehe

      Delete
  3. Replies
    1. tu la mama,, ingat nak nangis2 la sikit dlm wayang kalo dpt hehehehe

      Delete
  4. Em, fiza pun ikut fikir sama..apa tunang fiza pena buat yg fiza rasa romantik?? Hahahaa macam takda ja sb belum kahwin kot.

    ReplyDelete
    Replies
    1. heheheeh una ni walaupun husband tu exboyfen dari form 4 pun tak tau ape yang romentik nyer heheheheh

      Delete
  5. Replies
    1. heheheh tak kawin die romentik lain,, dah kawin semua yang romentik tak rasa romentik hahahahaha

      Delete
  6. Hehe.. mana tau ada rezeki dating tgk wayang... :)

    ReplyDelete
  7. Hehe... Byk yg romantik... Hehe.. Tapi biarlah rahsia...

    ReplyDelete

thanks for reading, jom share pendapat tentang post ni (^_^) TQ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...