Thursday, 5 June 2014

#NUFFNANG- CPUV Whisper

Assalamualaikum,

salam khamis,,
wahhhhh dalam diam diam ada rupenyer CPUV yang Melekat,, tetibe nak lebiu lebiu kat NUFFNANG hehehe dan kali ni iklan whisper mesh & cotton 



hehehe rezki nak raya barangkali,, hehe bagi yang lalu lalang ternampak iklan tu murahkan la hati anda click-click yee.. hehehe nanti saya ke tempat anda juga main click2 juge hehehe :)

again TQ nuff sbb sudi menempelkan CPUV di blog ku ini :) ni yang semangat nk up entry banyak2 ni hehehehe :)


thanks for your time people.
xoxo Puan Husna

p/s: alhamdulillah banyak rezeki raya kali ini :)

17 comments:

  1. Wah wah ! Tung ar tung ar. Tahniah ! ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. eleh eleh.. ko lg untung.. hehehe alhamdulillah rezeki ni.. sape nak kasi kan ngeeehhhh

      Delete
  2. alahmdulillah rezeki hehe :)

    ReplyDelete
  3. tahniahh!!!
    anne pun tak dapat.. tapi tak nampak lg iklan tu.. hehe..

    ReplyDelete
  4. typo.. haha..
    anne pun dapat cpuv tu.. kekeke~

    ReplyDelete
    Replies
    1. heheeh tetypo smpi anne,, hehehe tahniah utk awak jugakk ngeehhh :)

      Delete
  5. Replies
    1. alhamdulillah duit raya heheh TQ marou

      Delete
  6. rezeki blog husna nih..sentiasa support blogger lain..yes klik2..

    ReplyDelete
    Replies
    1. aminnnn,, semoga terus murah rezeki utk mar juga yee heheh :)

      Delete
  7. wow bestnya. tahniah, murah rezeki

    ReplyDelete
  8. syukur!! tahniah kak husna..:)

    ReplyDelete

thanks for reading, jom share pendapat tentang post ni (^_^) TQ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...