Friday, 6 June 2014

GAMBAR BOGEL BERLELUASA!

emmmmm
nampaknya, blog ku terus dinodai tanpa rasa segan dan silu,, mereka masih mencari tanpa rasa bersalah,, kini mereka nodai dengan lebih zalim,, mereka memperlakukan blog ku tanpa rasa kesian pada diri mereka, ohhh tidakkkkk, 

dah ape kau merepek ni husna.. hahahahaha ok setelah entry aku yang bertajuk GAMBAR BOGEL!! tu makin membiak pulak yang mencari gambar bogel dan siap jadi top keyword ok.. haaahhhh,, dan kali ni membiak bukan takat gambar bogel yang dicari, meh tgk gambar ape yang mereka cari,



nak awek stim pulak,,, yang ni mesti berjangkit dari blog si Nurie ni.. tgk tak jumpa awek stim kt sane diorang cari kt sini pulak.. wehhhhhh ok nak sangat gambar awek stim kannnn,, meh aku belanje sikit mehhh..


haaaaa sexy habis kaaannnn simpan buat frem ok, harharharhar,
tak habis lagi dengan yang kt atas tu ada lagi yang cari lain pulak,,  ape hal ni.. ni tengah musim ke ape ni?


amboi awek sape yang ko nak tgk sangat tu? adoiii.. ni budak ke org tua ni yang cari ni?

dan seterusnyaaaaaaaa sapekah elena weh? aku tak kenal weh elena ni sape,, ape kne mengene elena ni dengan aku? mungkin aku kene siasat.. tp kenape elena,, apa salah die.. hahahahah

sudah sudah la tu cari bende bukan-bukan,, yer la,,, aku rasa bende ni akan terus membiak sbb diorang akan search dari google then ada blog aku link sbb entry aku haritu.. tp malangnya mereka pulang dengan rasa kecewa sebab di blog aku ni tak berhasil mendapatkan elena, awek stim malah awek anta gambar bogel pun mereka tak berjaya.. harharhar,,

dan pada yang cari gambar bukan-bukan tu nasihat ku cuma satu, mane tau korang tengah cari-cari, terjumpa gambar ahli keluarga korang sendiri.. mcm mane? nak marah? korang sendiri cari bende bukan-bukan wehhh.. pikir-pikirkan lah ye.. 

thanks for your time
xoxo Puan Husna


16 comments:

  1. Hahahahahahahahahahahaha ! Gila daring terus cari gambar bogel dalam blog kau !!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. kannnn bagi la sopan sikit ni adoiii,, matilaaa nakkk

      Delete
  2. Hahaha. iday pernah dapat. Gambar bogel aeril Zafril. Hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. amboiiii, artis saje lahhh,, hehehe

      Delete
  3. keyword punya keyword. Allah! haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la lisa,, kita ni pulak malu nengoknyer.. haishhhh

      Delete
  4. Allahuakbar.. gambar tu hahahahhahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahah tu je yang termampu sexy nak di beri hahahaha.. sexy kan kan

      Delete
  5. sungguh sadiss . Allah , apa nak jadi . amik korang gambar bogel yg d'cari2 sangat tuh . hahahaha .

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehehe kan,,, simpan letak bawah bantal hehehehe

      Delete
  6. Pergh...smpai macam tu sekali....keyword yg agak 18SX....

    Entri terkini MINDAKABUR : Anak Kecil Terpisah Daripada Ibu Bapa Semasa Konsert Berlangsung

    ReplyDelete
    Replies
    1. tahu tak mengapa jia, kita ni blog personal xde pulak la nk ltk bnde bukan2 tu ye dokkk

      Delete
  7. Macam2 keyword yg agak keterlaluan... ;D

    ReplyDelete
    Replies
    1. itu la kak nurul.. dah mcm ape dah diorang cari kt sini.. haisshhhh

      Delete
  8. sibuk cri gmbar bogel ... pe susahh buka bJu and skaligus then pndng at crmin arh bogel lh tu hHahaha ;D

    ReplyDelete

thanks for reading, jom share pendapat tentang post ni (^_^) TQ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...