Thursday, 19 June 2014

Medi Pedi Untuk Bakal Pengantin!

Assalamualaikum,

salam khamis,,
adoiii husna tolonglah merajinkan diri tu up enry una oiii,, ni sunyi sepi macam dlm gue!,, hahahaha marah diri sendiri kan,



ok disebabkan sebenarnya harini mmg hari penyakit M yang melampau,, so tengah sembang ngan si Nurie tu dok gelak-gelak kutuk-kutuk mencari idea utk up entry terfikit pasal entry ni,, then meh la aku story kan,,

ok pada mulenyer,, aku and codol gang,, ataupun kawan diploma dulu kt uitm seri iskandar,, kitorang gelarkan Codol, "konon" nk buat la bridal Shower untuk si Nurie almatlumlah die kan bakal kawin, atau erti kata lain, dah takleh nak mengatal miang hahahahaha, so disebabkan si Codol yang lain dah sunyi tanpa berita,,

ni la bakal pengantin tuuuu,


aku pun msg la nuri tanya bila free,, dan setelah membuat pertimbangan secara adil saksama,, aku pun decide la nak sponser minah ni pegi buat medi pedi,, haaaa mcm comel kan,,

dah la nak sponser, demand pulak nk pegi spa.. ewaaahhhhhh kang ku tunjal jugak die ni kang,, hahahaha,

kenapa aku pilih medi pedi,, sbb aku rasa medi pedi ni adalah bende yang simple, and dlm masa sama aku pun boleh join,, tp mungkin tidak la,, sbb kuku aku dah cukup cantik dah,, so bagi je la bakal pengantin merasa dimanja kan kan kan kannnnn.

so aku ada tengok beberapa tempat medi pedi kat area The Mines, ok harganya taklah mahal sangat nak di bandingkan dengan Spa kan,, sory la dear nuri,, ni je aku mampu hehehehhe

so sekarang tengah pikir nak pegi buat kat area mane,, kalau ada idea,, korang share2 la ehhh ngan aku,, nk bawak si bakal pengantin ni haaa pegi.. dan kebetulan at the same date si nuri kata nk cari baju bridesmaid sekali.. so maknenyer area kl ke,, area klang valley la senang cite.. ok nanti kalau kitorang dah pegi nanti kitorang story mory ape yang jadi,, and jangan muntah tgk gambar kitorang hahahahaha,

thanks for your time
xoxo Puan Husna


p/s: wahai malas tolong nyah dari hidupku hahahah



20 comments:

  1. nak jadi bakal raja sehari, mmg kene manjakan diri dgn medi pedi ni..huhu..cmfirm suka la cik nuriesyaaaa tu nnt..best2 !

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaha die mmg suke je,, bg mandi tepung pun die suke fadh hehehehe :)

      Delete
  2. Ailebiyu laaaa kakak ! Hahahahaha. Ala takleh demand eh , kalau tu nak demand tempat pedi mani yang ada serve green tea. Over ! Hahahaha. Tahnya sentap kita , takde orang bridal shower kita. Sobsss. Teheee. Thank you kakak.

    p.s : oiii tu gambar zaman bilelah weh.

    ReplyDelete
    Replies
    1. zaman jahiliah aku,, + zaman gigi kau masih berpagar letrek hahahahaha Lebbbiiiuuuu too :)

      Delete
  3. hehe belum ada pengalamn buat medi pedi nie.. hehe al maklum la anum nie jenis lasak.. hehe ok nanti up entry ek

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe una pun lasak,, jarang la nak gedik2 gugurl heheh,, tu yang ingt nk tompang sekaki sekali la nanti heheh

      Delete
  4. bila nk sponser niesa pulak ni???ahahaha...baiknya kakna kita ni.. *puji ada makna* :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. kehkehkeh,, nak masker pelisssss :P

      Delete
  5. Wah..syoknya pengantin to be kena sponsor..

    ReplyDelete
    Replies
    1. mmg loncat2 dah die gembira hehehe

      Delete
  6. buat la kat tempat Sally tu Una..hehehe...tp mahal sikit la..sikit je mahal :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. owhhh yang entry sally tu eh,, tu la tertanya-tanya juge brape harganya.. kehkeh :)

      Delete
    2. Nah aku tolong carikan harga. Hahaha.

      http://amantenailspa.blogspot.com/p/list-of-treatments-prices.html

      Delete
  7. Mohon Una lanjee ai jugaa... hahahaaa

    ReplyDelete
    Replies
    1. haahahahah miss boo boleh bleh,, una blanje awak,, pastu awak blanje kite pulak heheheh

      Delete
  8. meni pedi nie bukan boleh buat kat almost beauty house yang ada kat KL nie ker??hehehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
    Replies
    1. eehhh lan pnh pegi ke? ke? ke? hahahah TQ for info nti una search ehhh

      Delete
  9. sweetnye ada member2 camni..still keep in touch..
    p/s:camne rasa ada bff ek..garu pala

    ReplyDelete
    Replies
    1. ehhh bknn bff sangat pun kitorang ni EFF sbnrnyer,, enemy friends forever hahahahaha

      Delete
  10. Tak pnh mnjakan diri sejak dulu.. Hentam saja la... Hehe

    ReplyDelete

thanks for reading, jom share pendapat tentang post ni (^_^) TQ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...