Friday, 27 June 2014

#NUFFNANG - CPUV IKEA June Sale

Assalamualaikum,

salam jumaat yang mulia kepada semua readers,,

Alhamdulillah,, semoga rezeki dari Allah takkan penah putus ntuk kita semua,, dan semoga Allah memberkati rezeki yang diberi..

selalu aku kalau tgk org update pasal CPUV aku pun laju-laju bukak juga Mr.NUFFNANG aku yang alhamdulillah sudah pun membuahkan hasil.. so ternampak la orang update pasal dpt CPUV harini,, terus laju2 bukak nuff tgk alhamdulillah ada melekat satu CPUV..



CPUV kali ini adalah iklan dari Ikea untuk June sale, nanti kalau korang nampak die lompat2 nanti boleh la tolong2 derma kilat untuk saya ye.. kira cm bagi duit raya lah heheheheh..

ni iklan die,


alamak ikea pulak buat sale,, nampaknyer mcm tertekan sendiri je sbb nk tgk barang ape.. hahahaha almatlumlah, dah jadi makcik-makcik dah kawin ni,, mmg barang rumah je la yang kira die nak beli,, pantang ada sale,, and nampaknyer mcm menarik pulak sale die,, haaa nak tau ape,, nanti click-click ehhh.. heheheh

TQ nuffnang, and Ikea,

thanks for your time
xoxo Puan Husna

p/s: raya nk beli lampu lip lap, pasu bunga, alas meja,, ehhh banyak ni.. heheheh

16 comments:

thanks for reading, jom share pendapat tentang post ni (^_^) TQ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...