Thursday, 12 June 2014

ZALORA untuk MAMA!

Assalamualaikum,

disebabkan kaki mama tak berapa nak ada size kat ZALORA ni and, kasut yang die nak takde,, so die pun buatlah pilihan untuk beli bende lain,, ok mama mmg geng ngan aku yang mana,, gila handbag, gila kasut,, sep sikit ma, hahahaha

Alhamdulillah rezeki nak raya,, aku dapat voucher RM100 dari ZALORA dan mmg niat nak belanja mama untuk raya, so bg la die pilih punya pilih punya pilih,,

last last die cakap,

"mama nak handbag la, kasut die mama taknak la,, kalau tak pun kasut dengan handbang boleh ? "

hamboiiiiiiii kalo dpt RM1,000 boleh la ma,, banyak pun boleh, hehehehe pastu die pun ckp nk handbang je,, ok la,, ini la bile older nowadays nak tgk lappy,, ala mama tak nampak la itu la ini ,a hahahahah jenuh jugak nak zoom utk die,,


dah pilih barang tgk-tgk bag yang die berkenan berharga RM89.00 so ada balance lagi aku tambah la beli eyeliner untuk aku, tp sbb eyeliner tu harga melebihi jumlah voucher yang aku ada,, takpe la aku tambahla balance die nanti.. so total semua RM23.00 termasuk shipping.. aaaaaa best kan,, so aku pilih utk buat Cash on delivery sbb senang . barang sampai terus bayar.. eheheh

dapatlah mama pki handbang baru utk raya ni, tak sabar leteeeewwwwww mama tu

thanks for your time love
xoxo Puan Husna

p/s: ok time too balik mr.H dah sampai hehehe

11 comments:

  1. wahh.. bestnya dapat voucher zalora.. shopping sakan :)

    ReplyDelete
  2. Waa... bestnya...
    Dapat voucher ZALORA... :)

    ReplyDelete
  3. assalam..dtg cni n fllw skali..jemput semua ke blog sy jika sudi

    ReplyDelete
  4. wahh..untunggg!rezeki mama ni ye..tahniah una!

    ReplyDelete
  5. rezeki mesti dikongsi bersama insan tersayang..best la mama dapat handbag baru

    ReplyDelete
  6. Rezeki, dapat voucher.. Alhamdulillah.. bestnya..

    ReplyDelete
  7. Wah.. Bestnya shopping online..

    ReplyDelete

thanks for reading, jom share pendapat tentang post ni (^_^) TQ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...