Wednesday, 25 June 2014

Blogspot buat hal lagi!

Assalamualaikum,,

salam hari pasar malam.. *sbb rumah aku bersepah pasar malam rabu hahahahaha

dah mental dah aku ni,, mane taknyer dah 2 hari dah mcm ni,, reading list ni bermasalah, mcm mne den nak ber blogwalking,, jenuh semalam main loncat2 cari kat blog list orang.. heh tolong laaaa,, jangan la mcm ni en.blogspot sianlah kami para blogger ni.. sedih tau *bajet2 nangis hehehe



adakah korang juga mengalami masalah yang sama dimana reading list korang keluar satu je, pastu click view more die tak kuar pape pun,, alllllaaaaaaaa jangan la dere batinku ini hah!

so sape-sape yang ada solution bolehla share2 kan ehhh.. bantulah saya ini.. sob sob.. harap2 bolehla selesai masalah ni cepat yeeee....

thanks for your time people,
xoxo Puan Husna


p/s: nak up entry pun pikir 2 3 kali.. waaaaaaaaaaaa


11 comments:

  1. 1 dunia hadapi masalah yg sm...acu tgk kt blogger forum..ada yg kt da bermula since 18hb yg lalu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. yeke,, una baru start kene semalam.. cehhhh sabo jelahhhh

      Delete
  2. tula..susah nak blogwalking..geram betul..
    hehee

    ReplyDelete
    Replies
    1. sabo sabo.. nanti kita bakooooo je heheh

      Delete
  3. Sama la kes kita ni Puan Husna. :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la fizaaa.. geram je.. fiza hadiah dh sampai ke?

      Delete
  4. Assalammualaikum... husna,

    mselim3 pun menghadapi masalah yang sama.. kita cuma tunggu dan lihat. Bagaimana solution terbaik nie nanti.

    mselim3

    ReplyDelete
    Replies
    1. yeehhh dah ok dah.. tau die takut hahahahahaah

      Delete
  5. Samalah, Una... K Nrl dari Isnin lagi... :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la kak,, nasib baik harini dah ok heheh :)

      Delete
  6. Biasa dh mcm tu.. Biasa lah tuh..

    ReplyDelete

thanks for reading, jom share pendapat tentang post ni (^_^) TQ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...