Monday, 16 June 2014

ZALORA - HANYA SATU HARI!

Assalamualaikum,

ffuuuuhhhhhh kasi tiup2 sawang yang makin membiak,,
almatlumlah terlampau buzy menguruskan hal business sampai tak sempat nak update,, tp banyak enrty nak di up ni,, jangan muntah pulak nanti hehehehehehe,

ok, haaa hari tu aku dah story ZALORA UNTUK MAMA kalau belum baca g la terjah ehhh heheh,,

dan setelah aku membuat order pada hari khamis lepas,, dan kebetulan hari jumaat aku pun pulang ke gombak sbb ada appointment sekali,, heee tibe2 tengah duk sembang2 pasal ZALORA dengan mama,, dengar bunyi motor,, mama jenguk kt tingkap die kata,,

"haaaa una tuuu handbag mama dah sampai!"kahkahkah excited teruk die tu,, padahal blm tgk lagi barang ape main sebut je handbag die hahahaha,, ok la aku keluar then abg yang hensome tu ckp barang dari ZALORA,, heheheh mama aku dah senyum-senyum simmmpullll aiii menyampah,, sukeee leewwttteewww..


aku tengok die tulis penghantaran dalam 1-3 hari, so aku assume la die akan hantar hari ketiga,, then tibe2 sehari je order dah sampai,, eeemmm bagus pantassss,  dannn ini adalah ape yang telah di order tarrraaaaa




yang ni, zalora bagi free sbb suruh ukur badan untuk beli baju raya dengan diorang hehehehe
tp tak tau la yer la kot,, sbb ni adalah tali tape.. 

ok inilah hasil pembelian aku dengan zalora buat kali pertama,, dan aku sangat berpuas hati,, walaupun pakai voucher,, tp aku tambah juge la barang lain, so dpt la eyeliner Sephora dengan harga RM23.00 siap pos ok. aku buat pembayaran secara COD sbb bagi aku senang,. heheheh

so aku rasa, ini mungkin bukan pembelian terakhir aku,, sbb dari cara diorang boleh buat pertukaran jika ada yang tak elok, atau tak muat, ke semua,, haaa so aku pun mungkin akan bershopping lagi dizalora nanti,,

heheheh TQ ZALORA I LOVE YOU! kalau korang nak bershopping secara online, jangan risau untuk shopping di zalora,, mm mmg best!

thanks for your time
xoxo Puan Husna

p/s: mama over dpt handbag terus pakai hahahahaha ingat nak simpan raya,, eemmmmm betuahh! haha

11 comments:

  1. Replies
    1. bukan suke je anum,, dah lompat2 dah die.. heheh

      Delete
  2. Replies
    1. hhehehe untuk si mama kita letu,, die yang pilih hehe

      Delete
  3. Untunglah mama dapat handbag. :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la die loncat2 dulu wehhhh over hahah

      Delete
  4. ROs belum pernah membeli lagi dengan Zalora. tapi ada officemate Ros yang selalu beli kasut di zalora ni.. nak try jugak nanti..

    ReplyDelete
    Replies
    1. heheheh try jangan tak try,, sbb una mmg puas hati dgn service die :)

      Delete
  5. suka service zalora ni...pernah shopping sekali je..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. alaaa nisa jom la shopping lagi jom jom,, nisa beli kan kita kasut jadi la hehehehe

      Delete
  6. Sy dulu lmbt gak sbb order hari jumaat.. Hehe

    ReplyDelete

thanks for reading, jom share pendapat tentang post ni (^_^) TQ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...