Tuesday, 17 June 2014

#NUFFNANG- CASH OUT BUTTON MUNCUL!

Assalamualaikum,,

wahhh gembira dihati ini heheheheh,
yipppi yiipppiii,, *loncat-loncat gembira,,,

bukak je NUFFNANG tengok tengok ada butang dah muncul... tarrraaa yer la jakun jap sebab first time kan


hasil berkongsian hidup dengan nuff selama hampir 5 bulan mcm tu, hahahahaha akhirnya dapat dah nafkah pertama dari nuff ni,, heheheh tp saja tunjuk kt mr.H bagi panas line sikit,, die kata kumpul la dulu,, nanti dah banyak sikit baru kuarkan,, hehehe so mmg nak kumpul pun,, taknak cash out lagi,,

nak tgk smpi ujung tahun berapa boleh dapat heheheheh, kita ni blogger sendu je,, takde la ribu2 sangat kot,, tp alhamdulillah rezeki kan.. :)

TQ nuffnang,

thanks for your time,
xoxo Puan Husna

p/s: agak-agak, amaount berapa baru nak cash out eh?

22 comments:

  1. Replies
    1. hhehehehe ala tak cah out lagi,, baru berangan2 je nk cash out hehehehe

      Delete
  2. kite lebih seratus bru cash out...jenuh nak nunggu cek dtg umah... huhu alaa sendu2 pun de hasil...dr xde langsung

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la sheyla,, dari duduk saje kan,, ada juga duit masuk kannn,, heheh alhamdulillah :)

      Delete
  3. yeay!boleh la belanja niesa lepas ni.. :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh nisa nk ape? nk date ngan lan? eeehhhhhh tersalah pulak

      Delete
  4. Wah tahniah..lepas ni makin laju la update blog..hee

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe tu la nnur, semoga makin rajin lah kite ni hehehe

      Delete
  5. Replies
    1. aminnn!! tu la duit raya duit raya hehe

      Delete
  6. alhamdulillah hihi nak jugak !

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe nak ke fhatin? boleh la kita bg dua ehh hehehe

      Delete
  7. waaa.. bestnya.. mesti dah banyak sebab tu keluar cash out :D.. jom menabung sama-sama

    ReplyDelete
    Replies
    1. heheheh alhamdulillah dpt duit raya hehehe :)

      Delete
  8. Alhamdulillah , rezeki. Aku pun tengah kumpul lagi. Taknak tekan butang cashout. Sayang boh. :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la.. sayang pulak,, nak bia banyak2 sikit kihkihkih,, tp aku tak meriah la cm ko lagi hehehe

      Delete
  9. alhamdulillah..rezeki..kira cepat juga tu 5 bulan una..

    ReplyDelete

thanks for reading, jom share pendapat tentang post ni (^_^) TQ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...