Thursday, 20 March 2014

Jalapeno Cheese Powder ala Cheese KFC

Assalamualaikum,





Buat julungkalinya aku membeli barang secara online, dan tibe2 tergoda dengan iklan yang membuat airliur membanjiri bibir slluuuurrpppp,,

gile tak tergoda utk hantu cheese mcm aku dan mr.H ni kan pantang lalu KFC msti beli cheesey wedges die, so mr.H terjumpa satu kakak ni jual la Jalapeno Powder Cheese ni yg mmg mcm cheese KFC tu,
dan dah sampai semalam, n setelah aku try semalam, haishhhhh..memang menjilat jari babe, sebiji rasa die dgn KFC tu punye,

so korang kalau nk try boleh la try wassap kat akak ni die jual dengan harga RM20.00 sepeket 200g siap post bagi semenanjung, n die kata kalo beli bnyk dpt murah sikit..
msti korang tanye banyak ke 200g tu kan.. bagi aku untuk harga mcm tu agak berbaloi dan banyak la.. dan bestnyer packing die siap ngan seal tau so sng nk simpan.. :)

so bagi yang pengila cheese tu tunggu ape lagi.. dont worry akak ni tak tipu punya.. sehari je die post dh dapat..

Japaleno Cheese Powder
Nursimatun Md Yusof
012-378 9284

thnaks for read people :)
xoxo Puan Husna


p/s: tak sabar nak tunggu sofa baru sampai. mr.H kata hadiah hehehe :)

27 comments:

  1. wah..sya tengok pun nampak terliur juga ni husna..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe ape lg wana order la.. try, husna dh beli mmg sedap.. :)

      Delete
  2. sedapnyer...! walau belum rasa lagi... hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. try order la kt kak sima tu.. die pun baik orgnye, sng berurusan.. cuba sekali pasti nak lagi hehehe

      Delete
  3. Replies
    1. hahahah jom order nazura.. try la mane tau lepastu bekenan lg.. serius puas hati :)

      Delete
  4. omgggg cheese!!! hehe..
    terliur pulak tengok gambar ni.. hihi

    ReplyDelete
  5. hehehehe kannnn, tergoda kan anne, ape lagi boleh la order ngan kak sima tu.. hehehe best mkn ngan kentang boleh, ngan burder boleh roti boleh.. eemm nyyumnyyumm

    ReplyDelete
  6. sumpah nampak sedap...kene try ni...hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. pakngah u need to.. series mmg tak mengecewakan.. hehehe

      Delete
  7. Mmg sdp. Za pn ada jual jugak tp xup kt blog pn..scra kecil2an..hihi..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ala promote2 la ieza, mane tau ramai yg bekenan. hehehe

      Delete
  8. ngeeee.....pernah try jnm lain, tapi xsame ngat ngan kfc punya..yg ni boleh try beli ni, nak rasa lak camne

    ReplyDelete
    Replies
    1. yeke, una pun ingat tak same rase die, skali dh try, aah sebijik rasa yg kfc pnye mmg sedapppp.. blh try, wassap je no kak sima kt atas tu.

      Delete
  9. Nampak macam sedap....sebijik mcm cheese kfc tu.
    Nanti share la sedap ke tak eh, klu sedap....boleh la try juga (^^,)

    *Klik Mr.Nuff jugak~

    ReplyDelete
    Replies
    1. seriusly sebijik rasa mcm kfc punye tu, boleh try serius tak meyesal.. heheh husna pun dh nk order lg ni,

      Delete
  10. Assalamualaikum husna.. sheila pun baru je try beli .. memang sedap dapat buat sendiri kat rumah. hehee selamat pagi, singgah sambil menabung sini~~~

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe tq shila, aah una ni hari2, biskut pun mkn ngan cheese ni heheeh over kan

      Delete
    2. biasalah perempuan kan. suka benda2 sedap camni. hehee sheila pulun sorang je kalau buat sos jalapeno ni. suami tak minat sangat, katanya masin. hihi ;p

      Delete
    3. hahaha tp suami kita lain pulak.. die yg sebok, belum habis lagi dh nk order baru, die pun gile cheese mcm una jugak.. heheh

      Delete
  11. belum pernah makan ni.. nak try jugak lah nanti..

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh je mama.. try la nti tukar selera sikit lidah mat saleh hehehe.. tp sedap mama, cheese ni.. hehe

      Delete
  12. memang meleleh la tengok,dapnye!

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe kannn, mmg tak leh tahan n sedap nyumnyum hehe

      Delete
  13. uishh uiissssshh sedap gilaaaaaaaaa hihihik

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehhe akeyla tergoda tak tergoda tak hehehehe mmg sedap gilersssss

      Delete

thanks for reading, jom share pendapat tentang post ni (^_^) TQ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...