Tuesday, 18 March 2014

segmen : ayuinsyirah mencari rakan blogger

http://www.ayuinsyirah.my/2014/03/segmen-ayuinsyirah-mencari-rakan-blogger.html

yeehhhh Assalamualaikum, hah buat julungkalinya aku menyertai Segman lagi, ape salahnyer support antara blogger kan, so korang2 yang nak join mcm biasa kasi ckil itu banner haiyaaaaa! ewah gembira nauuuu aku ni, ala sbb syaratnyer mudah sahaja..

ok jawab soalan dari ayu :  saya berasal dari PERAK/JOHOR/SELANGOR hah banyak kan..
kira ni antara tmpt2 yang pnh aku menetap lah yee..

ok jom la rakan2 blogger kita join segmen dari ayu ni ok.. :)

thanks 4 ur time
xoxoPuan Husna


p/s: masih mencari idea nk buat GA emmmm

23 comments:

  1. waaa..dh lame xjoin segmen2 camni. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe ape lagi farehan join la.. nanti say apun ada nk buat GA juga.. :)

      Delete
  2. Salam..jom join GA by Amirah...hadiah sweater yang menarik dll..^^

    http://ssurianahyana.blogspot.com/2014/03/couple-chocolates-cookies-contest-by.html

    yg ni pula GA by Bella dgn hadiah bebrpa psang baju dan bbrpa hadiah lain lgi^^

    http://ssurianahyana.blogspot.com/2014/03/1st-giveaway-by-bella-nabieyla.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. trima kasih, insyaallah, nti saya jenguk ye.. :)

      Delete
  3. Fatin singgah dri segmen yang sama :)

    http://fatinalyazahidi.blogspot.com/2014/03/segmen-ayuinsyirah-mencari-rakan-blogger.html

    ReplyDelete
  4. Singgah dari segmen yang sama.Salam perkenalan..
    http://chenachenis.blogspot.com/2014/03/segmen-ayuinsyirah-mencari-rakan-blogger.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam perkenalan kak azlealee, nanti sy terjah kt blog akak ye :)

      Delete
  5. TQ fatin nti saya terjah semula hehe :)

    ReplyDelete
  6. terima kasih kerana sudi join segmen ayu... dibawah ni ayu dh buat senarai nama peserta... ada masa nanti boleh la blogwalking ye..

    http://www.ayuinsyirah.my/2014/03/senarai-peserta-segmen-ayuinsyirah.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. ok ayu. nti kita BW ramai2 hehehe :)

      Delete
  7. Salam

    datang singgah dari segmen yang sama..Done follow..Salam perkenalan

    http://mummysoffya.blogspot.com/2014/03/segmen-ayuinsyirah-mencari-rakan-blogger.html

    ReplyDelete
  8. Salam Singgah segmen sama. Selamat Bersegmen (^^,)

    http://yanapinkblossom.blogspot.com/2014/03/segmen-ayuinsyirah-mencari-rakan-blogger.html

    ReplyDelete
  9. blogger penang datang singgah sini dari segmen yg sama...

    ReplyDelete
  10. السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ
    Ade Singgah....
    Segmen Ayuinsyirah Mencari Rekan Blogger
    http://freejustforu.blogspot.com/2014/03/segmen-ayuinsyirah-mencari-rakan-blogger.html

    ReplyDelete
  11. Awak :D

    http://fairytaleeeeeee.blogspot.com/2014/03/couple-chocolates-cookies-contest-by.html

    Jom join!

    ReplyDelete
  12. Salam. Abe Kie dari segmen yg sama. Dtg bertanya khabar dan terus follow blog yg awesome ini. Jemputlah dtg ke blog Abe Kie bila ada kelapangan. TQ.

    http://jukdin.blogspot.com/2014/03/segmen-ayuinsyirah-mencari-rakan-blogger.html

    P.S. Jika ada masalah dlm follow back, sila baca tutorial di blog Abe Kie. In Sha Allah, boleh follow blog kwn2 mcm biasa.

    ReplyDelete
  13. salam..singgah sini dari segmen yang sama ^_^

    http://csmaryam.blogspot.com/2014/03/ayuinsyirah-mencari-rakan-blogger.html

    ReplyDelete

thanks for reading, jom share pendapat tentang post ni (^_^) TQ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...