Monday, 24 March 2014

Raja Bomoh Kene Marah!

Assalamualaikum,

harini takmo moody monday sangat, kita happy2 ye,,

pagi2 dh mcm2 status facebook yg bersepah2 dengan macam2 cerita, antara yang hangat
harini adalah PRK kajang,tp aku taknk story pasal PRK, coz politic sampai bila2 takkan tamat,

so arini nak share video RAJA BOMOH vs AKAK MANAGER!!


menurut perbualan, aku dpt dengar yang manager tu marah sebab bomoh tu buat PC tanpa kebenaran kt tempat tu, yang mana mulanya die cuma kata nak makan tp last2 buat PC, mau tak hangin manager tu sbb die yag kene marah sbb buat PC haram disitu,, last2 die g marah balik si Bomoh tu.. haaaaaaa.. garang btl akak ni..

and tahniah akak kerana berani utk bersuara, yeeehhh akak manager powerr!! lagi power dari buaya tembaga.. ngeeehhhhh


thanks 4 ur time people!
xoxo Puan Husna


p/s: buaya tembaga tu mane rupenyer?


6 comments:

  1. Selamat pagi, Husna...

    Haha... berani akak tu bersuara... ^__^

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahah kann, baru die tau.. nasib akak tu tak tampo mcm buaya.. hehehe

      Delete
  2. crocodile land, ehhee. banyak sgt ni ^__^

    ReplyDelete
  3. crocodile hunter versi melayu la bella.. heheheh :)

    ReplyDelete
  4. Replies
    1. kannn, garang btl akak tu heheh :)

      Delete

thanks for reading, jom share pendapat tentang post ni (^_^) TQ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...