Friday, 28 March 2014

MH370- Mistri Pesanan Philip Wood Penumpang MH370 Minta tolong dari Diego Garcia

Assalamualaikum,

ok ini agak menarik untuk di baca, aku pun dapat dari internet yang aku sendiri tak tau mcm mane boleh terbaca tentang ini, dan aku nak share dekat korang untuk korang baca juga,, dilaporkan ada satu pesanan dari salah seorang penumpang MH370 menghantar penasan meminta tolong dari pulau yang pernah aku cerita dahulu PULAU DIEGO GARCIA, msgnya berbunyi begini

'I have been held hostage by unknown military personal after my flight was hijacked (blindfolded). I work for IBM and I have managed to hide my cellphone in my ass during the hijack. I have been separated from the rest of the passengers and I am in a cell. My name is Philip Wood. I think I have been drugged as well and cannot think clearly.'

macam mane orang tau dia berada di sana adalah dengan cara ini..


atau korang boleh click link ni untuk lebih clear ---- >Pesanan dari Philip Wood dan ini adalah original msgnya

dan di pesanan itu juga korang akan nampak ada box hitam ditepinya, dan itu adalah gambar yang diambil dan bila gambar itu di download atau save image, ianya mengeluarkan data seperti ini..




dan latitude GPS tersebut menunjukkan ianya berada disini, PUALU DIAGO GARCIA

mengikut kedudukan latitude itu, ianya berada di sebuah tempat berbumbung yang aku sendiri tak pasti tempat ape itu. dan ianya bersebelahan dengan airport di pulau tersebut.

Phillip wood merupakan salah seorang yang telah disenaraikan sebagai penumpang MH370


wallahualam, aku cuma kongsikan apa yang berkemungkinan, dan jika mereka betul masih hidup, dan berada disana, aku mendoakan mereka masih selamat, dan aku pun tidak pasti sama ada ianya hanya sekadar spam yang direka atau mmg betul-betul berlaku, hanya Allah mengetahuinya..

info dari ------ > Sini


thanks for your time people
xoxo Puan Husna



18 comments:

  1. Hanya Allah yang Maha Mengetahui...kita doakan semoga semuanya berada baik2 belaka...

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau betul lah mama amir, kita doakan Allah akan tunjukkan kebenarannya nanti..

      Delete
  2. Jika ada kebenarannya, sama2 kita berdoa semoga mereka2 akan selamat satu hari nanti... ^__^

    ReplyDelete
    Replies
    1. btl tu nurul.. tp risau juga sbb skrg ni, mcm2 org boleh buat kan.. tp wallahualam,

      Delete
  3. Tahannya bateri fon dia smpai 10hari....x logik la

    ReplyDelete
    Replies
    1. wallahualam en rosli.. bnyak juga yang memuskilkan kt situ.. bateri ok la maybe die off,, yang pelik mcm mne die boleh ckp "I have managed to hide my cellphone in my ass" haish iPhone 5 plk tu muat ke? emmmm

      Delete
    2. kepit kat celah bontot pastu hphone tu dimatikan...ini orang bijak

      Delete
    3. Btl jugak tu en ismail, blh jadi juga kan cm tu.. Ape2 pun kalau btl kita harap semuanya tebongkar jgk nti

      Delete
  4. Tahannya bateri fon dia smpai 10hari....x logik la

    ReplyDelete
  5. Replies
    1. btl tu ayie.. semoga kalau betul ditunjukkan, dan kalau tipu juga ditunjukkan :)

      Delete
  6. The link you provide can't be accessed anymore.. Missing link or deleted?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Drd, I just click the link n its still link to the original web, and nothing problem with it, or u can try it again. Sorry

      Delete
  7. Ada hikmah di sebalik semua ni... InsyaAllah akan ada petunjuk daripada-Nya nanti. btw, sy dah follow blog akak... meh laa blogwalking blog sy klau rajin ekk.. :D
    eye-see-tea-blog.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. insyaallah, TQ nti akak ke sana ye :)

      Delete
  8. Hati saya masih mengatakan mereka hidup..

    ReplyDelete
    Replies
    1. wallahualam kak, kita pun tak pasti, kalau diorg masih hidup, alhamdulillah, dan semoga allah beri mereka kekuatan utk terus hidup dan kembali kepangkuan keluarga kann :)

      Delete
    2. add wechat i. khairilhakimin

      Delete

thanks for reading, jom share pendapat tentang post ni (^_^) TQ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...