Monday, 24 March 2014

Pesawat MH066 KL- Incheon dilencongkan ke Hong Kong!

Assalamualikum,


makin banyak pula cerita tentang masalah Kapal terbang MAS ni lepas satu-satu dugaan yang menimpa, belum habis kisah MH370 timbul lagi kisah pesawat dari MAS, tapi yang pasti kalini, tiada sebarang kehilangan dari radar atau pun kemalangan udara, yang mana telah dilapurkan

pesawat MH066 dalam perjalanan dari Kuala Lumpur ke Incheon, menerbangkan seramai 271 penumpang telahpun dilencongkan ke Hong kong atas masalah teknikal, iaitu kegagalan generator untuk membekalakan elektrik kepada pesawat. dan ianya terpaksa dilencongkan dan selamat mendarat di hong kong untuk dibaiki..

kesemua penumpang dipindahkan ke pesawat lain dengan selamat.

haish makin risau, sbb abah nk pegi Umrah next month dan harap2 segalanya akan selamat sampai, dan dilindunggi Allah,

thanks 4 ur time people.
xoxo Puan Husna


p/s: abah nk g umrah, haaa nk pesan buah Zuriat sebagai ikhtiar nk dpt baby heheh :)


24 comments:

  1. salam husna...ermmmm...takutnya dengar pasal flight ni....semua terjadi tanpa kita duga kan....tawakal je lah apa2 pun...

    ReplyDelete
    Replies
    1. itu la pnut.. risau takut, naik ape pun skrg blm tentu selamat. kalau allah kata nk jadi tu maka jadi juga la kan.. emmm

      Delete
  2. Assalamualaikum husna.. bila ni? sheila baru dapat buka internet ni.. semoga dipermudahkan urusan abah awak nak buat umrah. in shaa Allah.

    ReplyDelete
    Replies
    1. semalam ni, insyaallah shila una pun sentiasa doa abah pegi n balik dengan selamat..

      Delete
  3. Abah nak g umrah ?? Yeah !! Nak kirim abaya boleh ? Cakap kat abah , hadiah kawen aku. :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaha aah insyaallah next week atau kalau xde ape masalah, mak ai, abaya pulak nk beli,, cmne nk ukur size hahaha.. insyaallah nti aku ckp ngan abah

      Delete
  4. Insyallah,, Allah permudahkan abah una nak ke makkah nanti. amin.
    doa supaya cpt2 dpt baby ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe insyaallah,.. semoga abah pegi n balik dengan selamat insyaallah.. tu la mintak tlg die beli kan buah zuriat tu kt sana.. tp ikhtiar juga la.. hehehe

      Delete
  5. xde dgr citer lagi pasal flight yg ni..mcm2 skang..lepas satu, satu benda jadi....tapi nasib baik la semuanya selamat...Insyaallah...semoga dipermudahkan urusan ayah awak g umrah tu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la una pun baru tadi tau, n alhamdulillah semua dh selamat,insyaallah syila trima kasih doakan utk abah :)

      Delete
  6. yeke..? alahai.... hmm.. harap2 semuanya selamat...

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah ain semuanya selamat, :)

      Delete
  7. Assalamualaikum.. SAlam kenal dari ros :) Singgah sini dan follow

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq rose nti kita singgah kt tapak awk pula ye :)

      Delete
  8. Mungkin ada hikmah de sebalik apa yg berlaku kan.....semoga kita dijauhkan segala musibah

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la nazuha harap2 kita dilindungi dari dugaan yg kita tak mampu tanggung.. :)

      Delete
  9. semoga allah permudahkan segala :)

    ReplyDelete
  10. yeke...makin risau la pulak..nasib baik kapal trbang tu selamat :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. aah mirza.. alhamdulillah selamat semuanya..

      Delete
  11. Semoga Allah permudahkan urusan kita..

    ReplyDelete
  12. aminnn, kita doa yang terbaik ye inani :)

    ReplyDelete
  13. Macam2 citer lain yang timbul slps MH370... Apapun, semoga abah Husna selamat pergi dan balik dari umrah... ^__^

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la.. haish.. terima kasih Nurul doakan utk abah kite :)

      Delete

thanks for reading, jom share pendapat tentang post ni (^_^) TQ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...