Wednesday, 12 March 2014

Segmen Mini Power Bank Untuk Rakan Blogger Zamani Abe




Assalamualaikum,


first time join segment bersama blogger..

masih menjinakkan diri nak join segment.. if korang nk join senang je,, clik je gambar kt atas ni,, and nti korang tgk kt situ ok ape syarat2 yang sangat simple mimple ini.. ewahhhh

tq awaks awak semuassss..
xoxo Puan Husna


p/s: tq cik Bella Luna sbb npk bnde ni kt blog awak hehehehe


23 comments:

  1. semoga berjaya dear. mama juga join..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq mama, goodluck utk mama juga..kita first time & blaja2 lagi nk join2 segmen ni.. n nak tambah kenalan blogger.. :)

      Delete
  2. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  3. kiki.. selamat menjoin dear. ehehehe. kalau menag kite share k. ahaks

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe ok nanti kalo bella menang pun kita share ok.. potong tua power bank tu heheheh.. :)

      Delete
  4. Replies
    1. terima kasih singgah, salam kenal juga kak faizah,,

      Delete
  5. singgah sini and follow die...

    ReplyDelete
  6. Assalamualaikum awak. salam perkenalan. semoga berjaya dan murah rezeki ya... sheila singgah sambil klik tabung sini ya ~~~

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq shila, salam perkenalan utk awak juga.. nanti kita terjah sane pula ye.. hehe :)

      Delete
  7. Datang dari Segmen Mini Power Bank Untuk Rakan Blogger Zamani Abe

    http://www.erazfadli.com/2014/03/segmen-mini-power-bank-untuk-rakan.html

    Good Luck

    #PrayForMH370

    ReplyDelete
    Replies
    1. owwhhh TQ eraz.. good luck untuk awak juga ye :)

      Delete
  8. السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ
    Ade Singgah....
    Segmen Mini Power Bank Untuk Rakan Blogger Zamani Abe
    http://freejustforu.blogspot.com/2014/03/segmen-mini-power-bank-untuk-rakan.html

    ReplyDelete
  9. Assalamualaikum & Hi :)
    Terima kasih diatas penyertaan Segmen Mini Power Bank Rakan Blogger sebelum ini. Segmen ini akan memasuki fasa kedua dimana 9 peserta akan dipilih menggunakan Random.Org dan salah seorang daripada mereka nanti berpeluang untuk memiliki Mini Power Bank yang ditawarkan.
    Nantikan pengumuman 9 peserta tersebut di blog Zam pada minggu ini ya ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq Abg zamani Abe.. hehehe menang kalah tu tak kesah yang penting dapat menambah kenalan blogger and tahniah utk abg zamani juga atas penganjuran ini :) kasi tepuk tangan sikit hehehe

      Delete

thanks for reading, jom share pendapat tentang post ni (^_^) TQ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...