Wednesday, 5 March 2014

Premiere Screening Nuffnang - Labour day & The Second Coming


Assalamualaikum..
yehhhhhh lagiiii..

hello readers,



sebenarnyer try2 je masuk premiere screening untuk hadiahkan kt mr.H
ajak die g tengok wayang sebab kitorg dah lame sangat tak g bermovie. and tak sangka pulak dapat,

thank you Nuffnag yang baik hati.. hehehehe
dapat tgk cite The Second Coming this friday dengan Labour day next tuesday,
mr.H bukan lah peminat cerita melayu, so cite mcm Labour Day tu sesuai la sangat dengan die..
n hope die suka sangat.. yang lg satu cite The Second Coming tu aku yang nak tgk.. hahaha sebab aku mmg suke tgk cite hantu pastu jerit2 gedikkkk!!

nak tau aku jawab ape? hah cari sendiri.. kat nuffnang kehkehkeh suspenn jee..

yehhh tak sabar nak bg tau mr.H yang dapat g tgk movie.. harap2 die suke.. heheheh :)
thanks you Nuffnang hehehe




thanks 4 ur time people.
xoxo Puan Husna

p/s: mengharap dapat la tiket Need For Speed sbb mr.H nak sgt tgk cite tu.. hehehe  :)



4 comments:

  1. Wah wah ! Congrats kakak. Aku tak sempat nak join kali ni. Sebab kena OT. Y___Y

    ReplyDelete
    Replies
    1. TQ2 hahaa saje nak bg hadiah kat mr.H tu die kan kaki movie.. xpe OT pun penting gak kan.. cri duit nak kawin..

      Delete
  2. Hye, saya suka baca blog awak, baru-baru ni saya ada buat blog harap awk boleh singgah dan follow blog saya. awksweetgitu.blogspot.com :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih taufik, nanti saya singgah kesana pula ye :)

      Delete

thanks for reading, jom share pendapat tentang post ni (^_^) TQ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...