Tuesday, 25 March 2014

GA -MiniGiveaway #1 by Ayie Atiqah

Assalamualaikum,

dalam kesedihan dan kesuraman mood hari ni,
aku nak ajak awak2 orang join segmen dari adik ni..
simple mimple je syaratnyer.. so aku memilih untuk join :)


ok macam biasa kalau nk join kasi click itu banner..

ni syarat2 sah nya..

1) Blogger warganegara Malaysia
2) Boleh follow blog adik ayie. Takde sebarang paksaan
3) Buat satu entry bertajuk "MiniGiveaway #1 by Ayie Atiqah"
4) Tempek banner di atas dan backlink kan kat blog adik ayie ni
5) Publish dan tinggalkan url korang dekat komen box blog adik ayie ni.


ok thanks 4 ur time people,
xoxo Puan Husna


p/s: tinggal bape hari je GA aku nk tamat, mcm nk naikkan jumlah pemenang je.. emmm 

10 comments:

  1. tak sabar nak tggu nama pemenang GA Una. ehhe. good luck dear

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe tunggu eh.. nanti kita umum kan kt tv3 tau jgn lupe tgk eh hehehe

      Delete
  2. Done follow. Terima kasih ye sudi join. Keep in touch! =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Owh Tq Ayie atiqah salam perkenalan ye :)

      Delete
  3. salam sys husna moh ler join segmen ni mana nak tau ada rezki rm 100 moh lerr jemput ni http://adindaevangelistanil.blogspot.com/2014/03/segmen-rm100-x-2-daily-ahmad-by-nil.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. hai Nilam, salam pekenalan.. nanti kita join eh.. :)

      Delete
  4. Replies
    1. toche toche.. kak nurul hikhik :)

      Delete

thanks for reading, jom share pendapat tentang post ni (^_^) TQ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...