Thursday, 8 January 2015

Makanan LUCAH Di Pasar Malam Cheras!

Assalamualaikum!,

haishhh pagi pagi tengah elookkk scroll TL facebook,, tetibe ternampak member post kat fb die terjumpa sesuatu yang mmg agak laaaa,, haishh nak cakap ape pun tak tahu leee...

sebelum ni aku tau jugak pasal bende ni,, but ianya di luar negara,, tp sekarang bende ni dah ada kat malaysia ok! dan di fahamkan ianya di Pasar Malam Cheras!


Amaran : Gambar Berunsur 18SX!




sumber : Facebook

tetibe aku rasa mcm ehhhh ad ke orang beli? dan kalau korang la kan.. korang nak beli ke? mcm geli je kan! and cube korang bayangkan,, sbbkan ianya di jual di PASAR MALAM! kalau budak2 nampak,, then die tanya,, "mummy tu ape?" korang nak jawap ape? jagung rebus? hahaha adoiiii,,

malu je aku tgk makanan serupa ini!, tolonglah, ni malaysia laaa.. walaupun mungkin yang jualnya adalah berbangsa cina.. tp tmpt tu mcm semua bangsa je pegi kan.. 

thanks for your time
xoxo Puan Husna


p/s: tebantut selera tgk hahahah


18 comments:

  1. ah..tidak!terus putus selera!

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha nak muntah ! mcm mane dorg boleh beli?

      Delete
  2. memang x hormat org sekeliling btl lah depa ni..agak2 la jual kat pasar mlm....cmne blh lulus penjualan ni...adess..

    ReplyDelete
    Replies
    1. haaaa kan mila.. macam malu je nak tgk kannn! marah ni marah haha

      Delete
  3. erkkkkk. menggelikan. hahaha. macam mana dia boleh lepas nak meniaga benda tu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. entah! kannn mcm nak muntah jeee hahaha

      Delete
  4. Alamakkk ! Tak selera jah , nak muntah ni. T_T

    ReplyDelete
  5. Replies
    1. kannnn yang peliknya kat malaysia ok!

      Delete
  6. Ewwwwwww. ewwwwwwww. ewwwwwwww. Hahahaha

    Geli tekak tengok. Yang tukang jual tu tak rasa malu ke? Ya ampun. Hahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahahaha kann.. tah la diorg ni takde perasaan kot! ayooo

      Delete
  7. huurm.. dimanakah logik akal yang waras ni.. jual kat ngara lain xpela jugak apa kes jual kat sini.. tapi tak ada penguatkuasaan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. entahla.. tak tau samada ada undang2 pasal bende ni atau tak.. ct.. tp cm pelik kannn boleh jual bende ni hahahaha pasar malam plk tu

      Delete
  8. Replies
    1. my gooddd maria kite tgk pun malu jugakkk! *tutup mata

      Delete
  9. Terjah ingatkan dapat cuci mata makanan sedap TT_TT Yek yekkk byeee T_T

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahha mohon tutup mata kalau terjah kat sini hahahaha

      Delete

thanks for reading, jom share pendapat tentang post ni (^_^) TQ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...