Friday, 9 January 2015

Product Review : New Mitsubishi Air-Cond 2015


Mitsubishi Air-cond (R410A)



Yang best pasal air-cond ni,, sbb korang tak perlu nak susah-susah call org air-cond untuk cuci,, sbb korang boleh cuci sendiri je tau,, so dah jimat kos dah kat  situ,, kita nak cuci 5kali sebulan pun takpe.. hahaha sbb kalau korang rajin cuci air cond ni,, so dapat la reduce kan korang punyer bill electrik.. yer mmg btl sbb aku pun tgk cari aircond baru.. so this is one of pilihan aku lah! hehehe

Air-Cond dari mitsubishi ni juga didatangkan dengan Nano Platinum Filter yang mana die dapat menapis habuk dengan lebih baik.. yerlaaa. sekarang ni makhai keluar rumah lagi2 duk KL ni.. mmg sesuaii sangat.. sejuk dapat kesihatan terjaga cuunnn!




ok nampak 5 bintang tu,, haaa tu membawa maksud air cond ni dapat 5star cap rating dalam penjimatan tenaga,, so maknanya, makin banyak bintang makin jimat tenaga lah product tu.. jadi air cond ni juga menjimatkan tenaga elektrik,, so takyah risaulah eletrik melambung..

Other Spasification
  •     Aircond is easy to clean with only 3 steps. You can clean it by yourself without hiring an aircond maintenance company
  •     By regularly cleaning your aircond, this will lead to a lower cost in electric bill
  •     5 star cap rating - energy efficiency (the more star, the less energy used)
  •     nano platinum filter - gives a better dust collection performance than conventional filters.
  •     5 step vane control & swing - lets you control airflow directions to make sure that airflow reaches every corner of the room
utk tengok product lain boleh click kat bawah ni yer.. 

2 comments:

  1. boleh laa tukar econ dalam rumah pahni. hahaha :D

    ReplyDelete

thanks for reading, jom share pendapat tentang post ni (^_^) TQ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...