Tuesday, 20 January 2015

Bile Mr.Os buat Qu Puteh!

Assalamualaikum,,

haaa harini taknak cakap banyak.. saja nak bagi hiburan ringan sikit buat kawan-kawan yang tengah stress tu.. harap harap takde yang pengsan! hahahahaah adoiiii lah Abah aku!

tolong jangan ckp aku yang record kan.. ni semua kerja die sendiri.. hahaha saje, mmg die suke menghiburkan org lain dengan cara die yang tersendiri.. :) semoga terhibur! bukan die je.. ni haa si  Cucu Mr.Os  dengan ateh nyer (atok) ni same perangai..

die dah buat dulu main bedak!



thanks for your time people..
xoxo Puan Husna



30 comments:

  1. Wakakakakakakakaka ! Ateh dengan Zara samaaaaaaaa je pegi dia.

    ReplyDelete
    Replies
    1. haaa tau takpe.. ni sbnrnyer ateh tiru zara la ni.. smpi rambut pun putih oiii hahaha

      Delete
  2. Replies
    1. hahahaha lawak ok.. jangan gila sudah inani hehehe

      Delete
  3. ni nak join iklan Qu Puteh ek..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha tu la untung untung dapat sponsor seumur hidup kannn hahahaha

      Delete
  4. Hahaha... atok dgn cucu sepasang:)
    Mr. Os walau tak ber Qu Putih pun org dah senyum lebar.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaha tu la mane tumpahnyer kuah kalau tak ke lantai.. hahaha

      Delete
  5. Replies
    1. hahaha sabo kak yanty.. mmg kene banyak sabor ngan die ni hahahaha

      Delete
  6. hahahaha..tu laa..dah viral tengok video ni kat fb td.. huhuhu... kemain putih mcm tepung gomak..alahaiii..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahah tu la pasal kak yoorin.. kitorg pun tekejut bile tgk jadi virul pastu die balik umah gelak2 ckp die saje2 buat video tak tau pulak jadi viral hahaha

      Delete
  7. hihihihi..... femenomena Qu puteh....

    ReplyDelete
    Replies
    1. haaa ni semua Qu puteh punyer hall.. hahaha

      Delete
    2. tu la pasal... hihihi....

      Delete
  8. hahahahah TT_TT
    kenapa apa khabar pulak dahhh lawokkkk hahahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaha nanti raya datang umah boleh jumpe dpn2,, tgk gelak ke tak.. hahaha

      Delete
  9. adoila Mr Os ni....suka no wt lawak

    ReplyDelete
    Replies
    1. itu la zai.. tp kat rumah die garang! heh hehehe

      Delete
  10. mcm x sangka erk...Husna anak Mr Os eh....speechless

    ReplyDelete
    Replies
    1. ehhhh jgn la gitee.. malu kite... kite pun manusia biase je kak hehehehe :)

      Delete

thanks for reading, jom share pendapat tentang post ni (^_^) TQ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...