Thursday, 8 January 2015

#nuffnang - CPUV KitKat Launch menempel!

Assalamualaikum,,

ehhh nampaknyer ilmu bodek ku pada Nuffnang menjadi jadi.. banyak jampi mentera aku buat hahahahaha Alhamdulillah rezeki Allah ni.. kini menempel lagi 3 ketul CPUV dari Kitkat Launch pulak kali ni..



haaaa ce korang g bukak korang punyer Nuff mane tau ad jugak kan,, sbb aku tau Nuff ni mmg murah hati tau, baik, penyayang, *ayat bodek lagi hahahah.. btw TQ so much Nuff.. :) i love u much much much hahaha..

buat rakan2 blog yang menyinggah disini,, kalau nampak nampak tu,, boleh la derma kilat kat kite yer.. :)


thanks for your time
Xoxo Puan Husna


p/s: nak cash out ke taknak nak cash out ke taknak?

17 comments:

  1. Fuiyoo ! Baru pergi NNPremiere sekali dah rezeki masuk banyak. Untunglah. :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahahahahah Alhamdulillah,, rezeki anak anak ni.. hahaha

      Delete
  2. untunglahhh. nak pergi cek kejap. hahah :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaha cepat cekkk boleh up entry nanti hehehh

      Delete
  3. x dapat lagi yang ni hohoho..
    masyuk heheh cash out le apa lagi..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaha konon2 nak simpan nak g honeymoon hahaha

      Delete
  4. ungtung laa... boleh pikir nak cash out ke x? hahahaha =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. yer la nak kene pikir sbb bkn banyak mane pun heheheh ingt nak kumpul bnyk lagi

      Delete
  5. lagi best kalau Ki kat bagi free Kit Kat kan. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. haaa kan maria kan.. hantar la kat umah barang sekotak 2 kan hahahaha

      Delete
  6. Tahniah husna moga brtmbh2 lgi rezki..cash out la..batu api ni hhaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ammmiiinnn tq asha doa utk awak jugak :)

      Delete
  7. tahniahhhh uols
    iols x check lagi akaun nuff
    aah sejak 18menjak ni nuffnang baik sgt
    smpai bertingkek2 ha nuff hahaha
    alhamdulilah rezeki berblog kan

    ReplyDelete
    Replies
    1. haaa kan el kan.. murah hati btl si nuff ni hehehe

      Delete
  8. tahniah..dah lama x tgk nuff sbb dh xpakai..hehe.. ^__^

    ReplyDelete
  9. seronoknya..Tahniah, saya baru je on nuff ni.. takpa2 skit-skit lelama jadi bukit kan2...Nak juga macam korang...

    ReplyDelete

thanks for reading, jom share pendapat tentang post ni (^_^) TQ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...