Thursday, 29 January 2015

SAYA PERLUKAN MASA!

Assalamualaikum,,

mesti ramai pelik *bajet2 famous org nak cari hahaha sbb aku dah lame tak up entry..

maaf,, ada tanggungjawab yang perlu aku uruskan.. 3 hari bercuti harini halfday aku curi juga masa untuk up sedikit entry.. macam macam perlu di uruskan,.. dan kali ini aku memilih untuk give my full time utk yang btl btl memerlukan masa aku itu.. dan alhamdulillah semuanya baik baik saja..

sumber :google

mungkin cukup sekadar korang tahu aku ada tanggungjawab lebih penting yang perlu di uruskan.. dan insyaallah aku akan kembali beraksi di dunia blogging secepat mungkin.. cehcehceh..

thanks bagi yang tak jemu mendoakan, thanks bagi yang memahami situasi.. :)

thanks for your time
xoxo Puan Husna


10 comments:

  1. Kakak , you know where to find me. Jangan stress stress. I'll always be there for you. Love. Xoxo. ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. TQ babr.. sobsobsob nangis guling guling love u lot!

      Delete
  2. semoga dipermudahkan semuanya ^__^

    ReplyDelete
  3. Jangan stress-stress ya. Take it easy. Semoga semuanya dipermudahkan.

    ReplyDelete
  4. take ur time baby! May Allah ease everything for you :)

    ReplyDelete
  5. Semoga dipermudahkan segala urusan..

    ReplyDelete

thanks for reading, jom share pendapat tentang post ni (^_^) TQ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...