Friday, 9 January 2015

Product Review : Mitsubishi Jet Towel (Hand dryer)


Mitsubishi Jet Towel (Hand dryer)



  
lepas masuk tandas,, ape yang korang cari lepas basuh tangan? tu hand dryer kann.. haaaa mitsubishi pun ada keluarkan hand dryer dan tgk rupe die.. alahai menariknyer... hahaha hand dryer ni.. takyah tekan2 pun,, boleh hulur je tangan kat tengah2 tu.. nanti die keringkan tangan korang.. dannn.. hanya 10 saat je ok.. die mampu mengeringkan tangan korang.. 

hand drying zone die pun lebih luas,, so kalau tangan yang besar sikit tu boleh je guna.. 

bagi company company yang buat business renovation toilet ke, food court ke, restoran ke,, haaa boleh jadikan ini sebagai salah satu equipment pelengkap ok..  


Other Specification
  •   Hygienic, comfortable drying action
  •  Only takes 10 seconds to dry your hand
  •  Spacious hand-drying zone
  •   Hygienic touch free operation enables drying hands up as far as the wrists without touching the unit 

 Untuk product lain dari mitsubishi boleh click kat bawah ni,



3 comments:

  1. Tak dapat ekon , belikan ni pun ok !

    ReplyDelete
  2. Yang nie mcm kurang sesuai letak kat rumah kan. hehe

    ReplyDelete
  3. berkenan pulak tengok jet towel ni. hahaha

    ReplyDelete

thanks for reading, jom share pendapat tentang post ni (^_^) TQ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...